Valinn professionele vaatwasser VVL-E 50.35H

Artikelcode: VVL-E 50.35H

Bent u op zoek naar een professionele vaatwasser voor uw bedrijf of instelling? Hygienesupply biedt u een brede lijn industriële vaatwassers. Een professionele vaatwasser is een must voor iedere horeca gelegenheid of grootkeuken. Er binnen de verschillende productlijnen zijn diverse afmetingen beschikbaar zodat ieder formaat horeca keuken of restaurant uit de voeten kan met de Valinn vaatwassers.

Omdat vaak iedere situatie anders is en een specifieke aanpak vereist is advies omtrent de juiste vaatwasser in uw situatie erg belangrijk. Wij staan daarom dus graag voor u klaar om u te voorzien van het juiste advies.

Helaas, dit product is niet meer leverbaar

Beschrijving

Valinn voorlader professionele vaatwasser

De Valinn voorladers zijn stevig en elegant, ontworpen om alle soorten vaat te verwerken terwijl hierbij ook de kwaliteit en lange levensduur gegarandeerd blijft. De range bestaat uit 4 lijnen met 21 modellen, van basis modellen met elektromechanische bediening tot luxe modellen met elektronische bediening. Het aanbod is compleet met compact modellen en schoonwater modellen. Een unieke mix van innovatie en styling garandeert een hoge kwaliteit voor het wassen van uw vaat en is ideaal voor elke instelling, restaurants, hotels etc.

 

Technische gegevens Valinn VVL-E 50.35H industriele vaatwasser

– Afmetingen lxbxh: 600x600x1150 mm
– Korfmaat: 500 mm
– Washoogte: 340 mm
– Programma’s: 120 sec
– Vermogen waspomp: 800 W
– Vermogen boiler: 4500 W
– Vermogen wastank: 4500 W
– Aansluiting Voltage: 400V 3N~50Hz
– Volume wastank: 35 liter
– Volume boiler: 5 liter
– Verbruik water: 2,5 liter per korf
– RVS Kwaliteit: 304
– Afvoerfilter: Ja
– Afvoerpomp: Optie
– Ingebouwde naglanspomp: Ja
– Zeeppomp: Optie
– Boosternaglanspomp: Optie
– Gewicht: 75 kg

 

Kenmerken Valinn VVL-E 50.35H industriele vaatwasser

De VVL-E vaatwasser is volledig opgebouwd van RVS (kwaliteit 304), daarnaast is de machine voorzien van een dubbelwandige deur en word de vaatwasser automatisch gevuld. Indien u per abuis de dubbelwandig deur tijdens een programma openmaakt stop het was programma. Daarnaast beschikt deze kleine krachtpatser over een hete naspoeling en heeft u de mogelijkheid om de temperatuur van de tank en de boiler te wijzigen. Deze vaatwasser is ook voorzien van glansspoelpomp.

 

De professionele vaatwasser is uit tebreiden met de volgende optie’s en accessoires: 

* Optie’s:

Boosterpomp naspoeling
Afvoerpomp
Zeepdoseerunit
Hotfill systeem

* Accessoires:

Waterontharder
Roestvrijstalen werktafels
Roestvrijstalen spoeldouche

 

Bent u geintresseerd in proffesioneel advies omtrent de beste keuze voor uw situatie neem dan contact met ons op!

 

Additional information

Brand Valinn
Type

Doorschuiver

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?