Afsluitbare emmer

Afsluitbare emmers van Vikan zijn ideaal voor het schoonmaken, produceren van opslag en het creëren van een veilige werkplek. Bij Hygiënesupply bestel je deze afsluitbare emmers van Vikan gemakkelijk en snel. We leggen je uit wat je met de Vikan afsluitbare emmers kunt, welke je moet kiezen, waar de afsluitbare deksel voor is en we informeren je over het drainage systeem aan de onderkant van de Vikan emmers.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle afsluitbare emmers

Toont alle 16 resultaten

Sorteer op

Afsluitbare emmer in verschillende kleuren en maten

We bieden verschillende kleuren en maten Vikan afsluitbare emmers. De emmers zijn afsluitbaar met een passende kleur deksel. De emmers zijn te verkrijgen in de HACCP kleuren groen, blauw, rood, paars, geel, oranje, zwart en wit. HACCP is een preventief systeem dat door bedrijven zelf moet worden uitgevoerd om de gezondheidsrisico’s in het bereiden en behandelen van voedsel zo veel mogelijk te vermijden. Zo houden we de kwaliteit van het voedsel hoog. Naast de verschillende kleuren, zijn de emmers ook te verkrijgen in verschillende maten:

Welke afsluitbare emmer moet je kiezen?

Alle afsluitbare emmers van Vikan zijn vervaardigd uit polypropyleen, met een hengsel van rvs. Daarnaast zijn ze bestemd tegen water met een temperatuur tot 100 graden Celsius. De vlakke achterkant en de schenktuit van de Vikan afsluitbare emmers zijn er voor het gebruiksgemak. Dit samen maakt dat de emmers allemaal zijn goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Welke emmer je moet kiezen, hangt af van het gebruikersdoel.  We helpen je wel graag een eindje op weg. Denk met het uitzoeken van de juiste emmers onder andere aan:

  • Waar gebruik ik het voor?

Gebruik je bijvoorbeeld een grote emmer voor een dweilsop en een kleinere emmer voor een handsopje? Of gebruik je de emmers voor opslag van ingrediënten en voedsel?

  • Hoeveel ruimte neemt dat in?

Een sopje zou in iedere emmer kunnen. Maar wat voor soort ingrediënten sla je op in de Vikan afsluitbare emmer en welk formaat zou het beste daarbij passen?

Voorbereiden, produceren opslag en schoonmaken in de voedselindustrie

Vikan emmers zijn niet weg te denken in de voedselindustrie. Ze zijn speciaal ontworpen om er optimaal gebruik van te kunnen maken. Het stimuleert de gebruiksvriendelijk en de voedselveiligheid. Helemaal met bijbehorende deksel: de ingrediënten kunnen nog beter beschermd, gescheiden en bewaard worden. Het voorbereiden, het produceren van opslag en het schoonmaken in de voedselindustrie is een eitje. De kleuren maken het makkelijker om ingrediënten en voedingsmiddelen gescheiden te houden. De stevigheid zorgt ervoor dat je onbezorgd en zorgvuldig kunt schoonmaken. En de vlakke achterkant is gemaakt om de emmers makkelijk op te slaan.

Makkelijk op elkaar te plaatsen

Zoals hierboven genoemd, hebben de Vikan emmers een vlakke achterkant. Zelfs de ronde emmers. Het unieke design is er niet alleen voor het oog, maar ook voor gemak. De emmers met een vlakke achterkant zijn ontworpen om de emmers eenvoudig op te kunnen slaan. We leveren naast emmers en bijbehorende deksels ook speciale opbergrekken voor de Vikan emmers. Als je de emmers goed kunt opslaan, werk je gelijk aan een veilige en hygiënische werkplek.

Afsluitbare emmer met deksel voor extra veiligheid

Veiligheid staat als het goed is boven op je prioriteitenlijstje als je werkzaam bent in de voedselindustrie. Daar helpt Hygiënesupply je graag mee. We leveren naast de Vikan emmers namelijk ook de bijbehorende deksels. De afsluitbare Vikan emmer is namelijk niet compleet zonder deksel. De afsluitbare emmer is het resultaat van kennis gecombineerd met behoeften en eisen van professionals die werken met warme en koude ingrediënten in vaste en vloeibare vorm. Dat de emmers afgesloten kunnen worden, zorgt ervoor dat er geen ongewenste bacteriën bij kunnen of ongedierte. Daarnaast houd je de ingrediënten ook lekker vers als je gebruik maakt van de afsluitbare deksels.

Makkelijk af te lezen inhoud in liters

Twijfel nooit meer over of je wel de juiste hoeveelheid hebt gepakt. De gebruiksvriendelijke Vikan emmers hebben een gemakkelijk afleesbare maatverdeling in liters en gallons. Zo hoef je ook niet om te rekenen hoeveel liter 1 gallon is of andersom.

Drainage systeem aan de onderkant

Onderaan de Vikan afsluitbare emmers zit een drainagesysteem die ervoor zorgt dat de emmers sneller droog zijn. Zo kun je de emmers nog sneller opslaan en dus ophangen in het ophangrek. Dit bevordert ook weer het gebruiksgemak en vooral de voedselveiligheid. Vocht trekt bacteriën aan, dus hoe droger je de emmer opslaat, hoe beter!

De afsluitbare emmers kunnen ingezet worden voor verschillende soorten opslag

Nu is het wel duidelijk dat de Vikan emmers zeer gebruiksvriendelijk zijn en daarnaast de voedselveiligheid helpen te bevorderen. Weet je niet zo goed hoe je de emmers kunt toepassen? We helpen je op weg. De Vikan emmers zijn onder andere te gebruiken voor:

  • Natte en droge ingrediënten
  • Opslag van afval
  • Het opslaan van chemicaliën in een veilige omgeving
  • Het wassen van je handen
  • Kleine schoonmaak werkzaamheden, zoals het afnemen van werkbanken en dweilen.