STOFZUIGERMONDEN VOOR DIVERSE STOFZUIGERS

Stofzuigermonden – ook wel zuigmonden of mondstukken genoemd – zijn onderdelen voor uw stofzuiger welke u nodig heeft om bepaalde vloertypen te kunnen stofzuigen. Standaard worden stofzuigers geleverd met een aantal accessoires. Wanneer uw stofzuigermonden aan vervanging toe zijn, of wanneer u op zoek bent naar een opzetstuk voor een specifiek type vloer, kunt u bij Hygienesupply terecht voor diverse stofzuigermonden voor uw stofzuiger.

Meer lezen

STOFZUIGERMONDEN VOOR HARDE VLOEREN

Speciaal voor harde vloeren, bieden wij parketborstels aan. Deze zijn ideaal om te gebruiken in combinatie met vloeren van hout, parket of laminaat. Deze stofzuigermonden hebben langere haren dan een gewone zuigmond, waardoor de kans veel kleiner is dat deze vacuüm zuigt aan de vloer. Daarnaast voorkomt u hiermee krassen in de mooie vloer. 

STOFZUIGERMONDEN VOOR TAPIJT

Voor het zuigen van vloerbedekking en tapijt maakt u gebruik van een tapijtzuigmond. Deze bevat vier wieltjes waarmee u gemakkelijk over vloerbedekking rolt. De fluwelen strippen aan de onderkant zorgen er daarnaast voor dat (honden)haren en pluisjes gemakkelijk opgezogen kunnen worden.    
Combi stofzuigermonden
Combi stofuigermonden zijn de meest voorkomende stofzuigermonden. Eigenlijk is dit opzetstuk en combinatie van bovenstaande varianten. De combiborstel bevat twee standen waar u handmatig tussen kunt schakelen. De eerste stand – met de haren naar binnen – is ideaal voor het reinigen van vloerbedekking, tapijt en losse vloerkleden. Voor het zuigen van hardere vloeren zoals laminaat of tegels gebruikt u de tweede stand waarbij de haren naar buiten staan. 

STOFZUIGERMONDEN SPECIAAL VOOR DE KLEINE HOEKJES

Om pluisjes en haren eenvoudig te verwijderen van meubels en moeilijk bereikbare plekken toch te kunnen bereiken, kiest u voor een van onze kleinere stofzuigermonden. Door hun kleine formaat zijn het perfecte hulpstukken om uw schoonmaakroutine te vergemakkelijken.

STOFZUIGERMONDEN KOPEN BIJ STOFZUIGERSUPPLY

De stofzuigermonden zijn geschikt voor vrijwel alle merken stofzuigers waaronder AEG, Bosch, Cleanfix, Electrolux, Miele, Nilfisk, Numatic en Philips. Ook voor andere stofzuiger onderdelen zoals stofzuigerzakkenstofzuigerfiltersstofzuigerslangen en verlengsnoeren en kabelhaspels kunt u terecht bij Stofzuigersupply. Wij bieden alle onderdelen aan die u nodig heeft voor uw stofzuiger(s). Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0345 – 724 900 of info@hygienesupply.nl.