Opbergmanden voor schoonmaakkarren

Houders en opbergmanden voor schoonmaakkarren

Zoals u bekend zal zijn als professional in de voedingsmiddelenindustrie, de gezondheidszorg, laboratoria of andere locaties waarbij een goede hygiëne essentieel is, heeft het Skandinavische A-merk Vikan een groot assortiment schoonmaakkarren waarmee u vooruit kunt. Vikan zou Vikan niet zijn als daar geen aanvullende en bijpassende producten of reserveonderdelen voor zouden zijn in hun aanbod.

Het kan immers altijd zijn dat door slijtage een product van Vikan niet meer goed functioneert, en een ongeluk zit natuurlijk altijd in een klein hoekje. Als we het hebben over een gewild product als schoonmaakkarren, ook wel genoemd schoonmaaktrolleys, dan zijn vooral de houders en bijbehorende opbergmanden zeer in trek in onze webwinkel. Daarnaast kiezen collega’s uit uw bedrijfstak ook wel voor andere bijproducten voor hun  schoonmaakwagens. Denk hierbij aan houders voor één of twee opbergzakken, afvalzakhouders voor afvalzakken, steelklemmen voor het schoonmaakgerei, mopboxen, één of meerdere microvezeldoekenboxen  om te bevestigen aan de schoonmaakkar of een RVS wasmand. Al deze opties zijn snel en makkelijk verstelbaar tot elke plek of hoogte op de schoonmaakkar. Dit soort accessoires bij de schoonmaak zijn in hoge mate kosteneffectief, tijdbesparend, effectief en gunstig werkend op de motivatie en werkplezier.

Filteren
Sorteren op
Alle opbergmanden en houders

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

Opbergmanden afgestemd op kleine en grote oppervlaktes

De manden kunnen worden belast met een aanzienlijk gewicht, de grootste variant uit het aanbod van Vikan bijvoorbeeld tot een maximum van wel 120 liter. De manden zijn leverbaar voor de kleinere types schoonmaakkarren, die vaak bestemd zijn voor kleinere oppervlaktes zoals gangen en liftruimtes. Iemand die dit soort kleinere ruimtes moet schoon houden moet immers vaak snel en gemakkelijk door smalle doorgangen kunnen rijden met de schoonmaaktrolley. De grote opties schoonmaakwagens zijn dan weer meer bestemd om meters te maken, bijvoorbeeld voor de reiniging van enorme vloeren van magazijnen of andere bedrijfsruimtes. Zoals gezegd zou Vikan geen Vikan zijn als niet voor elke maat de juiste opbergmanden en houders voor hun schoonmaakkarren zouden bestaan. Het mooie van alle producten voor optimale hygiëne zoals we die kennen van Vikan zijn ontwikkeld samen met professionals zoals u. Dat leidt ertoe dat er goed is nagedacht over de effectiviteit. Tot in de finesses is alles doordacht, niets is aan het toeval overgelaten.

Ergonomisch verantwoorde opbergmanden voor schoonmaaktrolleys

Daarnaast is de ergonomie om uw medewerkers tegen uitval te behoeden in belangrijke mate doorgevoerd in elk product van Vikan, zo ook bij de opbergmanden voor schoonmaaktrolleys en bijbehorende houders om handige reinigingsproducten mee te kunnen vervoeren. Er is alles aan gedaan om de gemiddelde werkbelasting van de gemiddelde werknemer zo minimaal mogelijk te houden. Want voor werknemer als werkgever zijn fysieke problemen immers funest. In uw geval betekent het uitval van uw personeel en een ongewenste ontwikkeling in uw hygiëne management, beide veroorzaken natuurlijk ook nog extra kosten. In het geval van schoonmaakkarren en hun houders zijn methodes toegepast om de polsen van uw personeel zo minimaal mogelijk te belasten. Verder is uiteraard de werkhoogte aangepast om zo goed mogelijk fysieke klachten te voorkomen.

Houders en opbergmanden die voldoen aan alle wettelijke eisen en normen

De houders zijn vanzelfsprekend van onverwoestbaar roestvrij staal met een speciale poedercoating om de hygiënische situatie bij u op de werkplek optimaal te houden. Naast het RVS zijn bepaalde onderdelen vervaardigd van polypropyleen. Zeker bij de houders heeft Vikan er rekening mee gehouden dat bij sommige van onze klanten de werkwagen niet alleen wordt ingezet op de bedrijfsvloer, maar ook op locaties als keukens of toiletten. De houders zijn vanzelfsprekend zeer goed schoon te houden en hebben een minimale hechtingsmogelijkheid van ongewenste organismen. Ook heeft Vikan speciale houders in haar aanbod om boxen voor de opslag van gebruikte en ongebruikte microvezeldoeken aan schoonmaakwagens te bevestigen. Uiteraard voldoet elke schoonmaakkar en ook al het toebehoren aan de meest recente internationale wetgeving zoals die gesteld worden bij de productie van voedsel, de gezondheidszorg en overige plekken waarbij hygiëne een voorname voorwaarde is. Onze website geeft meerdere opties voor alles dat uw schoonmaakafdeling wenst voor schoonmaakkarren en toebehoren. Neem een kijkje op deze website en ontdek wat er allemaal mogelijk is.