Vikan vloertrekkers en handtrekkers

Vikan Vloertrekkers in HACCP Kleuren

Net zoals bij de borstels en bezems is het bij vloertrekkers net zo erg van belang dat er hygiënisch met de trekkers gewerkt kan worden. De vloertrekkers van Vikan zijn hier uitermate voor geschikt. Naast het feit dat alle trekkers voorzien zijn van kleurcodering is het ook nog mogelijk om de trekker af te stemmen op uw specifieke behoefte. Voor de meest hygiëne kritische zones heeft Vikan de ultra hygiëne vloertrekker ontwikkelt. Deze vloertrekker is uit een stuk gegoten en heeft een enkel wisblad zodat er geen vuil of vocht tussen de wisrubbers achter kunnen blijven. Een bijkomend voordeel van deze trekkers is dat ze gewassen kunnen worden op 121 graden. Voor de ruimte waar de hygiëne iets minder kritisch is heeft Vikan de Full Colour vloertrekkers met een dubbel wisblad. Dit dubbele wisblad zorgt ervoor dat de vloertrekker onovertroffen efficiënt is in gebruik.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle trekkers

Resultaat 1–24 van de 32 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Vikan Handtrekkers

Wanneer u veel in aanraking komt met het reinigen van werktafels, keukenbladen bent u vast weleens tegen het feit aangelopen dat het drogen van deze gladde oppervlakken niet altijd gemakkelijk is. Vikan heeft hiervoor de perfecte oplossing: De Vikan handtrekkers. Dit zijn trekkers met een korte steel die het droog trekken van werktafels en keukenbladen ontzettend eenvoudig maken. U bespaart met de Vikan handtrekkers niet alleen tijd maar ook nog absorberend papier.

Vikan vloertrekkers ophangen

Natuurlijk is het heden ten dagen steeds belangrijker dat alle middelen en materialen een eigen standaardplaats hebben binnen uw organisatie. Ook voor de vloertrekkers is dit van groot belang. Wanneer u uw vloertrekkers opruimt op een manier dat zij op de grond staan zal de opbouw van bacteriën in uw vloertrekker aanzienlijk groter zijn dan wanneer u deze ophangt van de vloer af. Naast het feit dat netjes ophangen van uw vloertrekker hygiënischer is, bevordert het ook nog eens de orde en netheid binnen uw bedrijf en verlengt het de levensduur van uw trekkers. Het Vikan ophangsysteem voor trekkers is een must binnen iedere hygiënische kritische zone.