Dé groothandel voor het aanschaffen van toiletpapier van Kleenex, Scott & Hostess - Kimberly-Clark

Bij het onderhouden en faciliteren van de sanitaire voorzieningen in uw restaurant of kantoor, komt ook de aanschaf van toiletpapier om de hoek kijken. Een belangrijk onderdeel van de hygiëne binnen uw bedrijf. Iedereen maakt er immers iedere dag gebruik van. Wist je bijvoorbeeld dat er per dag maar liefst 22.000 kilometer aan toiletpapier door het toilet wordt gespoeld? Hygienesupply biedt een ruim assortiment toiletpapier aan van merken als Kleenex, Scott & Hostess. Maar.. voor welk type kiest u?

Filteren
Sorteren op
Alle toiletpapier

Toont alle 21 resultaten

Sorteer op

Wat u moet weten voor u toiletpapier aanschaft

Voor u besluit welk toiletpapier u wilt gaan aanschaffen voor uw bedrijf, is het belangrijk om rekening te houden met de volgende zaken: Hoeveel bezoekers heeft u gemiddeld per dag/week? Wat zijn de piekmomenten? Hoe vaak heeft u de mogelijkheid om de rollen te verwisselen? Moeten de bestaande dispensers vervangen worden of kunnen de bestaande dispensers worden gevuld? Werkt het huidige systeem naar behoren?

 

Verschillende type WC-papier

Vervolgens is het van belang om te bepalen welk soort rol het beste bij uw bedrijf of organisatie past. Er wordt onderscheid gemaakt tussen kleine en grote rollen, afhankelijk van de mate van gebruik en de bestemming van het toilet.

 

Kleine of standaard rol

Bent u werkzaam bij een hotel of een klein kantoor? Dan zijn de kleine toiletrollen van Kimberly-Clark speciaal voor u bedoeld. Deze geven u, uw collega’s en uw klanten een gevoel van huiselijk comfort. De kleine en standaard rollen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsvariaties, merken en verpakkingen.

 

Grote rol

Gaat het om toiletten die druk bezocht worden, zoals de sanitaire voorzieningen in bijvoorbeeld een (weg)restaurant of een middelbare school? Bestel dan eenvoudig de Jumbo toiletrol. Hiermee biedt u hoge capaciteit waar u weinig onderhoud aan heeft. Kies in dit geval voor compact rollen in een handige houder. Een rol van 100 meter heeft bijvoorbeeld 2,5 tot 5 keer de capaciteit van traditionele toiletrollen.

 

Gevouwen toiletpapier

Wilt u verstopping van leidingen voorkomen en afval verminderen? Ga dan voor gevouwen toiletpapier. Dit papier wordt vel voor vel uitgegeven, wat het gemakkelijk maakt om alleen het benodigde papier te pakken. Daarnaast is het ook hygiënisch, doordat de gebruiker alleen deze velletjes aanraakt. Kies voor toilettissues van Kleenex, Scott of Hostess.

 

Combineer met onze toilet dispensers

Wanneer u heeft bepaald of u voor gevouwen toiletpapier, kleine of jumbo rollen gaat, dan is het – voornamelijk in het eerste en laatste geval – van belang dat u hier de juist dispensers voor aanschaft. Kimberley Clark heeft hiervoor verschillende AQUARIUS toiletroldispensers in haar assortiment.

 

Hygiëne papier voor na het wassen van de handen

Na een toiletbezoek willen uw collega’s en/of klanten natuurlijk hun handen wassen. Om de handen vervolgens af te kunnen drogen is het fijn wanneer er dispensers naast de wasbak hangen met daarin papieren handdoekjes. Ook hiervoor biedt Hygienesupply een ruim assortiment aan hygiëne papier aan.