Vikan Borstels met lange steel

Vikan borstels met lange steel

De Vikan borstels met lange steel hebben als kenmerk een uitstekende kwaliteit en zijn daardoor uitermate geschikt voor het gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie. De verschillende vezeltypes zoals hard, medium en zacht zorgen ervoor dat er in iedere situatie een geschikte borstel te verkrijgen is. Een van de grootste voordelen van de Vikan borstels met lange steel is dat de borstelharen op een bijzondere manier verankerd zijn in het borstelblok. Dit geeft u de zekerheid dat de borstel zijn vezel tijdens het gebruik niet verliest. Daarnaast beschikken de borstels met lange steel over de FDA en Glass&Fork en zijn hierdoor geschikt om gebruikt te worden in voedselverwerkende ruimten en dus ideaal voor de catering branche.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle borstels met lange steel

Toont alle 8 resultaten

Sorteer op

Vikan borstels met lange steel in HACCP kleuren

De Vikan borstels met lange steel zijn beschikbaar in 9 verschillende kleuren. Daardoor is het gemakkelijk mogelijk om de borstels met lange steel te integreren in uw HACCP protocol. U kunt hierdoor een reductie op de kans dat borstels gaan zwerven tussen meerdere verschillende afdelingen of hygiëne kritische zones. Door kleurcodering te gebruiken bevordert u de totale bedrijfshygiëne en reduceert u de kans op kruisbesmettingen. Uiteraard kunt u deze borstels met lange steel in dezelfde kleuren bestellen als de overige vloertrekkersstelen en bezems. Op deze manier creëert u een universeel gebruik van het kleurcoderingsconcept.

Ophangsystemen voor Vikan borstels met lange steel

Wanneer u deze borstels uit hygiënisch oogpunt wilt gaan gebruiken is het ook van belang dat de borstels met lange steel hygiënisch opgeruimd of opgehangen dienen te worden. Om de hygiëne te waarborgen is het van belang dat borstels niet op werktafels of op de vloer liggen. Om dit te reduceren heeft Vikan speciaal een ophangsystemen voor borstels met lange steel ontwikkeld zodat de borstels netjes en hygiënisch opgehangen kunnen worden. Tevens biedt de juiste wijze van opbergen een verlenging van de levensduur en hangen de borstels met lange steel altijd voor het grijpen, uiteraard motiveert dit het gebruik van de schoonmaakmaterialen bij uw personeel.