Wegwerp overmouwen (disposables)

Disposable mouwovertrekken dragen bij aan een hygiënische productieomgeving en daarnaast helpen overmouwen met het minimaliseren van het risico op bacterie overdracht van ons lichaam of kleding naar het product of de patiënt. Tegenwoordig worden overmouwen niet meer alleen gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie maar ook bij professionele grootkeukens, de gezondheidszorg en andere instellingen waar hygiëne van groot belang is. Tevens bieden de wegwerp overmouwen bescherming voor de kleding tegen vuil wat weer voorkomt dat werkkleding snel zijn hygiënische uitstraling verliest. Wanneer u gebruik maakt van wegwerp mouwovertrekken dan draagt u bij aan een hygiënische en patiënt- productveilige omgeving.

Filteren
Sorteren op
Alle wegwerp overmouwen

Toont alle 5 resultaten

Sorteer op

Wegwerp overmouwen in (HACCP) verschillende kleuren

Ook de mouwovertrekken van CMT zijn leverbaar in verschillende kleuren namelijk in de kleuren groenblauwwitgeelrood en transparant. Dit heeft al voordeel dat u ook de CMT mouwovertrekken bij uw kleurcoderingsprogramma kunt betrekken. Tevens is het mogelijk om de wegwerp overmouwen af te stemmen op uw andere disposables zoals de wegwerp handschoenenoverschoenen en de haarnetjes die allemaal in dezelfde kleuren leverbaar zijn. Hierdoor creëert u duidelijkheid en eenvoud voor uw medewerkers binnen uw hygiëne plan.

Wegwerp mouwovertrekken in combinatie met andere disposables

Zoals eerder gezegd dragen mouwovertrekken bij aan een betere hygiëne binnen uw werkomgeving, echter om het plaatje helemaal compleet te maken is het aan te raden om de wegwerp overmouwen te combineren met andere wegwerp artikelen van CMT. Zo kunt een met de wegwerp overschoenen, haarnetjes, en de bezoekersjassen een compleet disposable pakket in gebruik nemen waarmee u van top tot teen persoonlijk beschermt bent. Daarnaast biedt een compleet disposable pakket ook voordelen ten opzichte van de productveiligheid en de patiëntveiligheid. Kortom met de CMT producten heeft u een complete lijn aan persoonlijke