Wypall Industriele poetsdoeken in diverse kwaliteiten - Kimberly Clark

Poetsdoeken

Wanneer u gebruik maakt van poetsdoeken op rol wordt het hygiënisch schoon houden van uw werkplaats, productiefaciliteit of magazijn een stuk gemakkelijker. Een schone, nette en ordelijke werkomgeving is veiliger en aangenamer voor uw medewerkers. Hygienesupply biedt daarom een ruime keuze hygiënische poetsdoeken op rol voor industrieel gebruik. De Poetsdoeken op rol hebben allemaal hun eigen specifieke eigenschappen zodat er voor iedere situatie een perfecte poetsrol beschikbaar is. Zo zijn er poetsdoeken voor eenmalig gebruik, meermalig gebruik maar ook bijvoorbeeld in 1 of 2 laags. Ook is het mogelijk om poetsdoeken te verkrijgen met een hoge scheurweerstand, die veel vocht opnemen of bestand zijn tegen oplosmiddelen. Een van de poetsdoeken die er met kop en schouder bovenuit springt is de pluisvrije poetsrol. Vooral in de voedingsmiddelenindustrie is dit een veel gebruikte papierrol omdat deze geen pluisjes achterlaat op uw machines.

Filteren
Sorteren op
Alle poetsdoeken

Toont alle 12 resultaten

Sorteer op

Wypall poetsdoeken

Wypall is een zeer sterke naam op het gebied van poetsdoeken op rol. Wypall heeft diverse soorten poetsdoeken in zijn assortiment. Poetsdoeken die geschikt zijn voor het absorberen van vloeistoffen en olie, maar zo zijn er bijvoorbeeld ook poetsdoeken beschikbaar in het blauw en in het wit. Wypall biedt u een poetsdoeken op rol voor iedere situatie. Bent u benieuwd hoe Wypall binnen uw werkgebied van toepassing zou kunnen zijn? Onze adviseurs staan voor u klaar om samen met u de opties te bekijken.

Goedkope poetsdoeken op rol kopen

Naast de gerenommeerde merken zoals kimberly clark en tork biedt hygienesupply ook een brede range aan merkloze poetsdoeken en hygienepapier. Deze poetsdoeken zijn aantrekkelijk geprijsd maar hebben een uitstekende kwaliteit. Kortom Hygienesupply heeft een brede range aan poetsdoeken van basiskwaliteit tot aan de premium kwaliteit. Bijstellen is bij Hygienesupply zeer eenvoudig. Bij een besteding van € 150,- versturen wij de producten gratis. Tevens is het voor zakelijke klanten mogelijk om op factuur te bestellen.