De Droge mop van Vikan is multi-inzetbaar

De droge mop van Vikan is speciaal ontworpen voor gladde vloeren, zoals vinyl. De dweil is multi-inzetbaar, doordat hij zowel vochtig als droog te gebruiken is. De microvezels aan de binnen- en buitenkant van de mop verzamelen stof, vuil en verschillende bacteriën. Ook verwijderen de microvezels vlekken en oppervlaktevervuiling. In de kern van de mop zit een tussenlaag die vocht vasthoudt. Deze laag bevochtigt tijdens het gebruik de microvezels aan de buitenkant. Zo is de vloer binnen de kortste keren weer gereinigd!

Filteren
Sorteren op
Categorieën
Filter op
Merk
Alle droge dweilmoppen

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

Wat voor materiaal bestaat de droge mop van Vikan?

De droge mop van Vikan bestaat voor het grootste gedeelte uit polyester, namelijk 93%. Hij is voor 38% microvezel. De mop voldoet aan de hoogte normen voor hygiëne en reiniging, onder andere in de institutionele sector. Hij verwijdert een hoog percentage bacteriën, dat is zelfs bewezen. De mop van Vikan is dus onmisbaar in elk bedrijf!

In combinatie met vochtig gebruik

De mop van Vikan kunt u zowel nat als droog gebruiken. Ideaal! Gebruik de mop vochtig wanneer een lichte tot middelmatige gebieden schoongemaakt moeten worden. De capillaire werking van de mop levert een uitstekende, diepe reiniging.

In combinatie met droog gebruik

Door de elektrostatische lading die de droge mop heeft, helpt de mop bij het verzamelen van stof en puin in gemiddeld bevuilde gebieden. Is alles schoon? Dan is de mop zelf vervolgens ook erg gemakkelijk schoon te maken. Hij kan namelijk gewoon in de wasmachine en in de droger! Zo is hij klaar om de volgende keer weer gebruikt te worden. Op de website van Vikan staan de exacte was instructies.

Voorbereiden van de droge mop

U heeft de mop aangeschaft en het moment is gekomen dat de mop gebruikt gaat worden. Maar hoe kunt u de mop het beste gebruiken? Wij leggen het u in een aantal stappen gemakkelijk uit:  

  1. Doe de mop in een bak;
  2. Vul de bak met water, zodat de mop onderwater staat;
  3. Laat het water ongeveer 1 minuut in de mop intrekken;
  4. Keer de mop om;
  5. Laat de andere kant ongeveer 5 minuten intrekken;
  6. De mop is klaar om te gebruiken!

Voor horeca en catering

De mop van Vikan is zeer geschikt om te gebruiken in de horeca en catering. Doordat hij snel en gemakkelijk in gebruik is, is de ruimte binnen de kortste keren weer gereed om een nieuwe groep gasten te verwelkomen. De mop reinigt de oppervlakte grondig en laat de vloer er weer schoon en verzorgd uitzien.

Gebruik de droge mop in combinatie met

Om de werking van de mop te optimaliseren, raden wij u aan de mop te gebruiken in combinatie met verschillende schoonmaakmiddelen. We geven wel een tip: gebruik geen chemische producten. Dit heeft namelijk een negatieve invloed op de stof van de mop. Gebruik de producten van Dipp! Deze reinigingsproducten zijn geheel milieuvriendelijk en gemakkelijk te bestellen in onze webshop. Kies bijvoorbeeld voor de vloerreiniger. Deze geconcentreerde ontvetter en dieptereiniger verwijdert snel alle vetten, oliën en vastzittend vuil van harde én gladde vloeren! Langdurige frisheid gegarandeerd!