Huidbeschermingscrème tegen in wateroplosbare stoffen

We worden ons steeds bewuster van de schade die wateroplosbare stoffen kunnen toebrengen aan de huid. Deze schadelijke stoffen, zoals zuren en alkali, drogen de huid uit en kunnen hem op den duur beschadigen. Om deze stoffen te verwijderen, is het noodzakelijk om de huid grondig te wassen. Na veelvuldig gebruik van de schadelijke stoffen en het daarop reinigen van de handen, drogen uw handen uit met huidveroudering als gevolg. Het is daarom belangrijk dat u uw handen goed beschermt tegen waterige oplossing en droge handen verzorgt. Hygienesupply.nl heeft daar de oplossing voor: onze speciale huidbeschermingscrèmes tegen in wateroplosbare stoffen. 

Filteren
Sorteren op
Alle tegen in water oplosbare stoffen

Toont alle 13 resultaten

Sorteer op

Eigenschappen van deze huidbeschermingscrème

In ons assortiment vindt u een ruim aanbod met STOKO® huidbeschermingscrèmes. We bieden verschillende varianten van de STOKO® Stokoderm Aqua Sensitive en de STOKO® Stokoderm Glove&Grip aan. Deze huidbeschermingscrèmes kenmerken zich door hun hydraterende en beschermende eigenschappen. De zalf is evenwichtig, maar krachtig en houdt de huid permanent gezond. Hij beschermt niet alleen tegen schade door in wateroplosbare stoffen en door niet- in wateroplosbare stoffen, maar hydrateert de huid ook intensief en verzorgt intens. 

  • Beschermt de huid effectief tegen schadelijke stoffen
  • Direct klaar voor gebruik
  • Is niet vet en trekt snel in
  • Versterkt de beschermende huidbarrière
  • Vrij van parabenen, kleurstof en siliconen

Waarvoor wordt deze huidbeschermingscrème gebruikt?

De huidbeschermingscrème tegen in wateroplosbare stoffen wordt gebruikt ter bescherming tegen schadelijke oplossingen, met name wanneer er sprake is van industriële vervuiling. Denk hierbij aan vervuiling door stoffen als zuren, alkali en oplosmiddelen. Ook beschermt de crème tegen kleurstoffen, zouten, reinigingsmiddelen en kalk. Wanneer u veel in contact komt met deze stoffen, droogt uw huid uit. Om permanente huidbeschadiging te voorkomen, is het noodzakelijk om uw handen goed te beschermen. Onze huidbeschermingscrèmes bieden bescherming tegen in wateroplosbare stoffen en verzorgen de droge huid intensief. Ook versterkt de crème de huidbarrière, waardoor de handen optimaal zijn beschermd tegen verschillende weersinvloeden.

Hoe gebruik ik deze huidbeschermingscrème?

Voordat u de huidbeschermingscrème op de handen aanbrengt, is een zorgvuldige reiniging van de huid noodzakelijk. Droog de handen goed af en breng de crème aan. Doe dit na iedere wasbeurt. U heeft keuze uit zeer vette en enigszins vette huidbeschermingscrème.

Meer weten? Neem contact op

Voor meer informatie of persoonlijk advies over onze huidbeschermingscrème neemt u gerust contact met ons op. We zijn te bereiken via 0345 201 924. Of stuur een mail naar info@hygienesupply.nl. We staan u graag te woord.