Ontdek de voordelen van een poetsdoeken dispenser

De poetsdoeken dispenser is perfect om te gebruiken in grote werkplaatsen. Met name voor het zware werk zijn ze uitermate geschikt. Denk hierbij aan het reinigen van onderdelen in een autogarage of scheepswerf. Als er wordt gewerkt met olie, verf, sterke vervuiling of vet, dan is normaal papier niet genoeg. Deze dispenser is daarom gevuld met sterk absorberende poetsdoeken waarmee u zelfs de meeste vieze werkplaatsen weer stralend schoon en hygiënisch kunt maken. Hij is te installeren aan de muur, maar ook de losse poetsdoeken worden vaak gebruikt in een werkplaats. Door het juiste papier te gebruiken wordt er ook nog eens zuiniger omgegaan met het milieu én uw portemonnee. Zware en schadelijke schoonmaakstoffen zijn niet meer nodig, deze dispenser gaat u helpen aan een schone werkplek.

Filteren
Sorteren op
Alle poetsdoeken dispensers

Toont alle 9 resultaten

Sorteer op

Functie van een poetsdoeken dispenser

Een poetsdoeken dispenser is een kastje dat aan de muur bevestigd wordt. Het hangt op ooghoogte, zodat werknemers er makkelijk bij kunnen. Deze poetsdoeken zijn van materiaal gemaakt dat speciaal bedoeld is voor het zware werk. Met name in werkplaatsen waar olie en vet wordt gebruikt ontstaan vaak grote vlekken. Regulier schoonmaakwerk gaat die klus niet klaren, maar we hebben daarom een dispenser die dit gaat oplossen. Het papier kan na gebruik worden weggegooid en de nieuwe vulling voor de dispenser kan direct worden ingezet. Wist u dat we ons papier recyclen voor een beter klimaat? Bestel gemakkelijk online uw nieuwe vullingen en u kunt het hele jaar weer schoon door de werkplaats!

Welke soorten poetsdoeken dispenser zijn er?

We hebben in ons assortiment allerlei verschillende poetsdoeken dispensers. Het verschil zit hem in de grootte en de inhoud. Bent u op zoek naar grotere doeken die met name voor het reinigen van zware plekken worden gebruikt? Ieder merk heeft hierin een eigen kracht. Zo hebben we WYPALL, Kimberly en Aquarius in onze collectie. Ieder met een eigen kenmerk en kracht. Afhankelijk van het doeleinde van de poetsdoeken, adviseren we u graag over de beste keus.

Accessoires voor poetsdoeken dispensers

Wilt u graag een refill van poetsdoeken of andere accessoires zoals rolhouders voor grote rollen poetspapier? Neem gerust contact met ons op en we helpen u graag verder met het kiezen van de juiste items. Onze ervaren specialisten weten precies welke producten u nodig heeft voor het meest optimale resultaat!