De onovertroffen industriële foam sprayers van Vikan

Bedrijven waar industriële foam sprayers worden gebruikt kiezen doorgaans voor schuimsproeiers van het merk Vikan. Zoals u gewend zal zijn van dit bekende merk met alles op het gebied van hygiëne, kenmerken zowel het handgedeelte als het pistool zelf zich door ergonomie.

Er wordt immers van uw personeel voor de schoonmaak de nodige knijpkracht gevraagd door de exemplaren van andere merken. Uit vakbladen zal u wellicht weten dat hierop de afgelopen jaren veel kritiek is geweest. Vandaar deze zeer ergonomische foam sprayers voor alle takken van zorg en industrie waar regelmatige reiniging aan de orde van de dag is.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Brand
Color
All foam sprayers

Showing all 12 results

Sort by

De verschillende kleuren en formaten foam sprayers uit onze webshop

Zoals u gewend bent bij Vikan zijn veel artikelen verkrijgbaar in de acht kleuren van Vikans eigen kleurcodesysteem, dat in verschillende landen en in verschillende sectoren inmiddels als standaard is doorgevoerd.

Bij de schuimsproeiers is er een literinhoud van het alom bekende 2,5 liter. Daarnaast is er tegenwoordig het ergonomisch vriendelijker 1,4 liter. Veel klanten kiezen tevens voor het speciale ophangsysteem, waarbij de schuimsproeiers en het toebehoren zich netjes en overzichtelijk bij elkaar bevindt.

Hoe werkt een foam sprayer van Vikan?

Zoals u wellicht weet zijn veel producten van Vikan samen met professionals uit de industrie ontwikkeld, omdat zij immers het beste weten wat nodig is in de dagelijkse praktijk. Dit leidt ertoe dat naast een doordachte ergonomie de spuiteigenschappen opvallen. Dit kan in talloze standen. Denk bijvoorbeeld aan het heel gericht foamen op een bepaald klein doel, maar ook met een variërende druk, precies dus wat uw schoonmaak nodig heeft, want niet elk oppervlak is hetzelfde of vraagt hetzelfde.

Accessoires en hulpstukken voor uw Vikan foam sprayers

Zoals te verwachten valt bij een webshop met een ruime sortering Vikan producten kunt u ook alle toebehoren, hulpstukken en accessoires bij ons kopen. Tevens hebben wij all-in-one sets, waarbij u naast de foam injector ook een bijbehorende slang voor de aanzuiging treft, een can van 1,4 liter, een combinatiepistool, een afspuitlans en 14 doseernozzels.

De nozzels voor foam sprayers

Nozzels, ook wel nozzles genaamd, treft u bij ons in de door u gewenste spuitbreedte, die wordt bepaald door de spuithoek. Hoe ruimer de spuitsleuf, hoe groter uiteraard het te bewerken oppervlak. De keuze luistert nauw, maar door de inventieve technieken afkomstig van de tekentafels van Vikan kunt u de zogeheten overspray minimaal houden, wat tijd- en vloeistofbesparing oplevert. Daarnaast is er slechts een beperkte kans op tailing (streepvorming).

De foam injector van Vikan

Ook zit in het Vikan assortiment van deze webwinkel een speciale foam injector. Over alles is nagedacht bij dit Deense A-merk, dus de foam injector bevat ook een degelijk aansluitslangetje die niet snel kan loslaten en daarnaast een bijbehorend zeefje. Voor de Vikan foam injectors uit de collectie van onze webwinkel is uiteraard ook een precies bijpassende aanzuigslang op voorraad. daarnaast is er een optie om de slang als packagedeal in één koop te doen met de injector.

Reserve can voor uw schuimpistool

Elke reserve can bevat 2,5 liter als aanvulling op uw bestaande set. In verband met de van Vikan bekende kleurcodering is er een keuze uit vijf kleuren. Hiermee kunt u een bepaalde kleurzone geven aan een ruimte of de reserve can gebruiken voor specifieke toepassingen zoals een bepaald product.

Plastic deksel bestemd voor de reserve can van Vikan

In de formaten met een literinhoud van 1,4 en 2,5 liter treft u in ons aanbod een stevig deksel voor de opslag van de cans uit uw reserve voorraad. door middel van afsluiting door een deksel weet u altijd zeker dat de reserve voorraad veilig ligt en er niks mee kan gebeuren dat ongewenst is.