Poetsrollen van Hygiënesupply

Poetsrollen van Hygiënesupply

Poetsrollen bij Hygiënesupply, wat zijn het eigenlijk? Voor welke poetsklus kunt u poetsrollen gebruiken? En hebben de doeken het meerwaarde? Jazeker! Gemak en hygiëne staan bij Hygiënesupply altijd voorop, dus al onze artikelen moeten daarmee matchen. Daarnaast stellen wij strenge eisen aan de poetsdoeken die wij verkopen. Vandaar dat we kiezen voor het merk Kimberley Clark. In onze webshop vindt u veel verschillende soorten poetsrollen, zodat er altijd één is die perfect bij u en uw organisatie past. Zo zijn er poetsdoeken die ontwikkeld zijn door middel van een Hydroknit-technologie en zijn er doeken die gemaakt zijn met het Airflex-materiaal. Ook voor bijbehorende dispensers bent u bij Hygiënesupply aan het juiste adres.

Filteren
Sorteren op
Alle poetsrollen

Toont alle 23 resultaten

Sorteer op

Voor elke schoonmaaktaak een passende poetsrol

Schoonmaken, misschien is het werk zelf niet echt prettig en geliefd, maar het eindresultaat moet toch voldoening geven. Om het werk zelf ook wat prettiger, sneller en efficiënter te maken, verkopen wij poetsrollen. Het opvegen en opdweilen van olie, vuil, vet en oplosmiddelen is geen probleem met de poetsrollen in onze webshop. Met de poetsrollen van Kimberly Clark gaan deze klusjes een stuk beter en gemakkelijker. De poetsdoeken op een rol zijn ideaal voor:

  • het reinigen van machines; 
  • het reinigen van kleine onderdelen in lastig bereikbare plekken;
  • het polijsten van glas;
  • het schoonmaken van gereedschap.

Voor elke schoonmaaktaak is er een schoonmaakdoek te vinden in de webshop van Hygiënesupply.

 

Met poetsrollen van Kimberley Clark, staan veiligheid en hygiëne voorop

Hygiënesupply hecht veel waarde aan een gezonde en schone werkplek. Een werkplek waar gemak voorop staat, zonder dat het ten koste gaat van de hygiëne. Dit is ook de reden waarom we erg trots zijn om poetsdoeken en poetsrollen van Kimberley Clark te mogen verkopen. Het motto van dit merk is om verantwoorde werkplekken te creëren, die gezonder, veiliger en productiever zijn. Dat klinkt goed, toch? Kijk snel voor al onze Kimberley Clark poetsdoeken en poetsrollen in onze webshop. Vindt u het lastig om de juiste poetsrol te kiezen? Neem contact met ons op, dan helpen we u gelijk!

 

Sterk, dik een absorberend – poetsrollen van Hygiënesupply

De sterke, dikke en zeer absorberende poetsrollen zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Sommige poetsdoeken zijn zelfs meerdere keren te gebruiken, waardoor u ook het milieu een handje helpt. Dit zijn poetsdoeken met de speciale Hydroknit-technologie. Deze doeken zijn erg sterk, waardoor u ze makkelijk kunt uitspoelen en uitwringen om ze de volgende keer weer te gebruiken. Ze nemen veel vloeistof op, ze zijn sterk, duurzaam en zowel nat als droog te gebruiken.

 

Sterker dan de traditionele 1-laags doeken

Gaat uw voorkeur toch wat meer uit naar poetsdoeken die eenmalig te gebruiken zijn? Kies dan voor de poetsdoeken met Airflex-materiaal. Ze zijn sterker dan de traditionele 1-laags doeken. Ze vallen niet uit elkaar en maakt zeer goed schoon door de sterke absorptiekracht. Dit is dus efficiënter en grondiger schoonmaken met minder moeite! De poetsrollen kunnen gebruikt worden in combinatie met speciale poetsroldispensers. Zo wordt het gebruik van de poetsdoeken gecontroleerd, waardoor het afval verminderd wordt. Deze bijpassende houders kunt u natuurlijk ook kopen in onze webshop.