Dames werkschoenen

Voor dames is het vaak lastig om geschikte werkschoenen of veiligheidschoenen te vinden. Bijna alle werkschoenen die op de markt zijn zijn ontwikkeld op basis van mannen voeten. Dit betekent dat werkschoenen vaak te los zitten en vaak groot en lomp aanvoelen en ogen. Tevens is het in de meeste gevallen zo dat dames werkschoenen een stuk lichter zijn dan die van de heren. Onze voeten zijn het meeste onderkende lichaamsdeel van ons lichaam, en dat blijkt wel uit het feit dat mensen vaak zeggen, “ach het is toch maar voor mijn werk” terwijl we bij een fulltime baan meer op werkschoenen lopen dan op onze normale prive schoenen. Voor de dames werkschoen is het dus groot van belang dat er een combinatie ontstaat van bescherming, comfort en een vrouwelijk hip en trendy design. Sanita & MTS zijn twee topmerken die instaat zijn deze elementen samen te voegen.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Schoenmaat
Hoeveelheid
Alle dames werkschoenen

Toont alle 8 resultaten

Sorteer op

Dames veiligheids werkschoenen (stalenneus en antislip zool)

Tegenwoordig zijn er een hoop dames die even zwaar en risicovol werk doen als mannen. Het is dus erg belangrijk dat we een van de belangrijkere instrumenten van ons lichaam goed beschermen door middel van veiligheidsschoenen. Ook voor dames veiligheidsschoenen geld dat er diverse classificaties bestaan welke aangeven welke beschermingseigenschappen de werkschoen heeft. Op de productpagina’s van de veiligheidsschoenen vind u een overzicht van de beschermingclassificatie. En kunt u zien of uw werkschoenen voorzien van een stalenneus of antislip zool. Wees altijd zorgvuldig om de juiste schoen bij uw werkzaamheden te kiezen, zodat uw voeten altijd goed beschermd zijn. Indien u hier graag hulp van een van onze adviseurs bij zou willen ontvangen kunt u altijd contact met ons opnemen!   

 

Dames werkschoenen voor de zorg

Als verpleegkundige heeft u een drukke intensieve baan waarbij u vaak lange uren maakt waarbij u veel staat en loopt. Het is dus van belang hier goede werkschoenen voor gebruikt. Een werkschoen of medische klompen moeten comfortabel zijn en door middel van een perfect gevormd voetbed zorg dragen voor een goede lichaamshouding. Daarnaast moeten de werkschoenen in de zorg vaak ook aan bepaalde hygiëne eisen voldoen, zoals goed reinigbaar materiaal en materiaal wat desinfecteerbaar gaat zonder dat de chemicaliën de schoen kapot maken.