Professionele pannenwassers

Professionele pannenwassers

U kent het vast wel: op een drukke werkdag hartje zomer loopt uw restaurant vol met gasten. Een voorraad pannen en keukengereedschap heeft u zeker, maar tijd om af te wassen minder. Om klanten zo snel mogelijk weer van een heerlijke maaltijd te kunnen voorzien, maakt u – naast een professionele vaatwasser – ook gebruik van een van onze professionele pannenwassers. Zo maakt uw casserolier de potten en pannen eenvoudig & snel vetvrij. Bekijk ons assortiment voor de verschillende modellen uit ons assortiment.

Pannenwassers van Valinn

De pannenwassers zijn speciaal bedoeld voor de grote vaat zoals het reinigen van potten, pannen, snijplanken en -gereedschap. De pannenwassers van Valinn zijn stevig, betrouwbaar en functioneel ontworpen zodat ze gebruikt kunnen worden in professionele omgevingen zoals onder andere de horeca, bakkerijen en slachterijen. De pannenwassers zijn gemaakt van RVS, waardoor ze eenvoudig schoon te maken zijn. Daarnaast kunnen ze geleverd worden met waterontharders, RVS werktafels, RVS spoeldouches, een afvoerpomp en vele andere accessoires. 

 

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle pannenwassers

Toont alle 9 resultaten

Sorteer op

De voordelen van een professionele pannenwasser

– Wanneer u de kap opent, stopt de pannenwasser automatisch.

– De pannenwassers zijn ideaal voor het reinigen van de grote vaat. Denk aan het hygiënisch schoonhouden van snijplanken, pannen en snijgereedschap.

– U kunt de temperatuur handmatig aanpassen. 

– De pannenwassers kunnen uitgebreid worden met diverse opties en accessoires.

– Door gebruik te maken van een pannenwasser kunt u de ‘gewone’ vaat (glazen, servies) onderscheiden van uw snijplanken welke in aanraking komen met bijvoorbeeld kip.

Een goede keukenhygiëne binnen de voedingsmiddelenindustrie

Werkt u binnen de voedingsmiddelenindustrie? Dan gelden er strenge regels op het gebied van veiligheid én hygiëne. Deze regels worden ook wel HACCP genoemd. De regels dienen nageleefd te worden, u wilt immers voorkomen dat consumenten ziek worden. Het reinigen en desinfecteren van uw keukengerei moet daarom goed gebeuren. Daarom dient u ook de pannenwasser en vaatwasser te reinigen van de buitenkant, om zaken als kruisbesmetting te voorkomen. Lees voor meer tips ons blogartikel over keukenhygiëne binnen de voedingsmiddelenindustrie.

Pannenwassers kopen bij Hygienesupply

Afhankelijk van de grootte en wensen van uw bedrijf, kiest u voor een compact of groot model. U kunt bij ons ook terecht voor een speciale professionele vaatwasser voor de horeca, een doorschuif vaatwasser of voorlader vaatwasser. Wij voorzien u graag van de juiste informatie en het beste advies. Neem dus gerust contact op met onze klantenservice door te bellen naar +31 (345) 72 49 00 of een mail te sturen naar info@hygienesupply.nl.