industrie stofzuiger Dibo

Industriële stofzuigers

Voor elk bedrijf is een goedwerkende industriële stofzuiger van groot belang. Snel en gemakkelijk schoonmaken, daar zijn deze stofzuigers perfect voor. In de webshop van Hygiënesupply vindt u verschillende industriële stofzuigers en waterstofzuigers van topkwaliteit. Wat de verschillen zijn tussen alle zuigers? Dat leggen we aan u uit. Ook de aspecten waar u op moet letten bij de aanschaf vertellen we u. Zo vindt u de perfecte stofzuiger voor bij u op de werkvloer!

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle industriële stofzuigers

Resultaat 1–24 van de 29 resultaten wordt getoond

Sorteer op
Dibo P13-D Stofzuiger
-21%
Dibo P13-D Stofzuiger
Dibo.P13D

Industriële stofzuigers, waterzuigers en meer – topkwaliteit

We verkopen verschillende soorten en maten industriële stofzuigers en waterstofzuigers en allemaal zijn ze van topkwaliteit. Dat verzekeren we u. De stofzuigers moeten niet alleen groter zijn, maar ze moeten natuurlijk ook beter presteren dan een normale stofzuiger. Veel van de professionele machines zijn voorzien van een speciaal filter. Hierdoor heeft u de zekerheid dat de stofzuiger zelfs de kleinste stofdeeltjes niet uitblaast. Zoekt u een stofzuiger die weinig geluid produceert? Wij verkopen ook machines met een hi-lo schakelaar. Dit betekent dat het geluidsniveau aangepast kan worden.


industrie stofzuigers, ontdek de verschillen 

Hygiënesupply heeft veel verschillende soorten stofzuigers in het assortiment. De getoonde machines in onze webshop is nog niet eens alles. Maar wat zijn nou eigenlijk de verschillen tussen al deze machines? Ze verschillen in:

–        Doeleinden: we verkopen stofwaterzuigers, gewone stofzuigers en roeststofzuigers;

–        Grootte van de machine;

–        Opgenomen vermogen;

–        Prijs;

–        Met of zonder snoer.

Een speciale machine in ons assortiment is de PPT-390. Deze stofzuiger is zo ontworpen, dat je er doekjes en sprays op kunt vervoeren. Door het uittrekbare handvat is de machine enorm handig om mee te nemen en dit handvat ontlast de slang. Alle machines worden daarnaast ook voorzien van ‘plugged cable’ netsnoeren. Dit betekent dat wanneer het snoer beschadigd raakt, hij makkelijk te vervangen is. Zo hoeft er geen monteur langs te komen!


Waar moet u op letten bij een industriële stofzuiger?

Wij kunnen ons voorstellen dat het lastig is om uit alle stofzuigers de perfecte stofzuiger voor uw organisatie te kiezen. Waar moet u nou eigenlijk op letten? Kijk als eerst eens naar waar voor hij voornamelijk gebruikt wordt. Wordt hij veel gebruikt voor nat reinigen? Kies dan voor een waterstofzuiger. Geen één bedrijf is het zelfde en elk bedrijf heeft ook een ander budget. Daarom verkopen wij stofzuigers in verschillende prijscategorieën. Kijk dus ook naar wat u te besteden heeft. Vindt u het belangrijk dat de stofzuiger overal in het bedrijf makkelijk te gebruiken is? Dan is een snoerloze stofzuiger misschien wel de oplossing voor u! Komt u er niet uit? Neem dan gewoon contact met ons op, dan helpen we u met het kiezen van een passende stofzuiger. 


Nat en droog reinigen met een waterstofzuiger

Er zijn verschillende machines om te gebruiken voor verschillende doeleinden. Eén van deze soorten machines, is de waterstofzuiger. Is er een glas water op de grond gevallen? Geen probleem voor een waterstofzuiger. Met gemak zorgt hij ervoor dat de vloer weer schoon is. Door de sterke zuigkracht is geen één schoonmaakprobleem te groot voor deze machine. Daarnaast is hij ook erg gemakkelijk in gebruik. Zo wordt het schoonmaken niet alleen makkelijker, maar ook sneller. Om het nog makkelijker te maken: ook droog stofzuigen is mogelijk met deze zuigers!


Kies voor een Dibo of Numatic

Kwalitatief goede machines die prettig in gebruik zijn is voor ons het aller belangrijkste. Daarom verkopen wij stofzuigers van de merken Dibo en Numatic. Alle machines van Numatic zijn duurzaam, waardoor ze lang mee gaan. Dat scheelt weer geld! De stofzuigers en waterzuigers zijn fluisterstil in hun soort zo produceert de p13-d stofzuiger maar 62dB. De machines zijn allemaal voorzien van een gepatenteerde regelfunctie voor de zuigkracht. Sommige machines, zoals de P30-WDS stofwaterzuiger, is voorzien van een stopcontact met inschakelappartaat. Zodra u een bepaald stuk gereedschap hierop aansluit slaat de stofwaterzuiger direct aan wanneer u gebruik maakt van uw gereedschap. Gebruik voor uw industriële stofzuiger de bijbehorende stofzakken van Numatic of Dibo.


Interesse? Hygiënesupply kan u helpen met een industriële stofzuiger

Wij snappen dat het soms erg lastig is om het juiste product voor uw bedrijf te kiezen. Helemaal als er veel soorten en maten zijn. Kijk eens rustig rond in onze webshop en als u er niet uitkomt, dan kunt u gewoon contact met onze medewerkers opnemen. Wij willen u namelijk graag helpen bij het kiezen van de juiste machine, zodat u straks de best passende machine hebt voor uw organisatie. Weet u niet waar u moet beginnen met kijken? Begin dan eens bij de Numatic stofzuiger PPR240A. Deze machine is de favoriet van iedere schoonmaker en gaat al tientallen jaren mee! Interesse in een professionele veegmachine? Die hebben wij namelijk ook!