Beschermende wegwerp overalls van CMT

Een wegwerp overall (ook wel coverall genoemd) is een heel licht en dun pak dat men draagt over zijn of haar kleding. Deze biedt bescherming aan de gebruiker tegen bijvoorbeeld vuil, water of besmetting. Na gebruik wordt de overall weggegooid. De wegwerp overalls van CMT zijn enorm gemakkelijk in gebruik en geschikt voor vele verschillende toepassingen.

Filteren
Sorteren op
Alle wegwerp overalls

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

Waar worden wegwerp overalls zoal voor gebruikt?

Coveralls zijn in te zetten voor vele diverse doeleinden. De pakken worden ten eerste gebruikt om kleding te beschermen tijdens werkzaamheden waarbij men te maken krijgt met veel opspattend vuil en vloeistoffen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bouw: wanneer u buiten werkt en te maken krijgt met slechte weersomstandigheden kan het prettig zijn wanneer u beschermd bent tegen modder, puin, losse steentjes en noem verder maar op. De wegwerp overalls zijn ook geschikt om te gebruiken bij het schilderen, tuinieren of tijdens bijvoorbeeld een paintball activiteit.

Naast bescherming voor uzelf, worden coveralls ook gebruikt om uw omgeving te beschermen. De wegwerp overalls van CMT zijn daarom uitermate geschikt om te gebruiken in de zorgsector, de voedingsmiddelenindustrie en tijdens forensisch onderzoek. Doordat u een wegwerp overall draagt, kunnen zaken als vuil, stof en loshangende haren die op uw kleding zitten niet in de omgeving terechtkomen. Draagt u een wegwerp overall? Dan sluit u uw lichaam en kleding volledig af voor uw omgeving, wat maakt dat u hygiënisch kunt werken.

 

Welke wegwerp overalls zijn er verkrijgbaar?

Hygienesupply biedt non-woven wegwerp overalls aan. Dit houdt dus in dat de stof niet geweven is. De vezels van het pak worden door een chemisch mechanisch proces met elkaar verbonden. Anders als een geweven stof, laat de non-woven overall geen vocht door, maar stoot hij water juist af. Daarnaast zijn de wegwerp overalls brandvertragend. De overalls zijn te verkrijgen in een variant met klittenband, of één met rits.

 

Aan welke eisen voldoen de wegwerp overalls?

De voedingsindustrie stelt een aantal eisen aan materialen en voorwerpen die bestemd zijn om in contact te komen met levensmiddelen. Zo mogen wegwerp overalls geen gevaar opleveren voor de gezondheid van de mens of tot een onaanvaardbare wijziging in de samenstelling van levensmiddelen leiden. De wegwerp overalls van CMT voldoen aan de CE-norm en de verordening (EG) nr. 1935.2004. Dat maakt de wegwerp overalls geschikt om veilig te gebruiken in bijvoorbeeld de zorgsector en voedingsindustrie.

Ook voldoen de coveralls aan de HACCP-eisen die de voedingsmiddelenindustrie stelt. Bij Hygienesupply zijn ze dan ook te verkrijgen in diverse kleuren, zodat u hygiënische kleurcodering kunt toepassen binnen uw organisatie of bedrijf.

 

Diverse soorten disposable kleding

Hygiensupply is leverancier van diverse soorten wegwerpkleding (ook wel disposable kleding genoemd). Zo leveren wij naast overalls wegwerphandschoenen, -haarnetjes, -schorten, -overschoenen, overmouwen, -baardmaskers en nog vele andere soorten disposable kleding.

Voor vragen en adviezen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste producten voor gebruik in uw bedrijf of organisatie. De prijzen zoals deze zijn genoemd bij onze producten gelden bij kleinere afnames, vraag voor grote afnames een passende offerte aan.