Professionele bezems

Bezems voor binnen en buiten van topkwaliteit

Zoekt u een sterke, lichte en duurzame bezem? Kies dan voor de bezems van Vikan. De bezems zijn in veel kleuren en maten verkrijgbaar, zodat er altijd wat tussen zit wat bij uw organisatie past. Daarnaast zijn ze erg makkelijk schoon te maken en bevatten ze geen scherpe interne hoeken. Dit voorkomt dat er meubels of andere objecten beschadigd raken wanneer de bezem wordt gebruikt. In onze webshop vindt u verschillende soorten bezems:

Meer lezen
Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle bezems

Resultaat 1–24 van de 64 resultaten wordt getoond

Sorteer op

De ideale bezem voor ieder gebruik

De zachte bezems zijn geschikt voor het reinigen in droge ruimtes met losse, kleine en fijne verontreiniging. De medium bezems zijn te gebruiken voor normale verontreiniging en zijn ook geschikt voor om schoon te maken in een vochtige omgeving. Harde bezems zijn speciaal ontworpen om gebruikt te worden in natte ruimtes of voor buiten. Door de lange filamenten, zijn de harde bezems perfect voor het vegen van bijvoorbeeld vlees en vet. En de laatste bezem is de combi-bezem. De combi bezem is door zijn harde vezels geschikt om hardnekkig vuil los te krijgen. De zachte vezels die in de bezem zitten, nemen het vuil, zodra het is losgekomen, weer mee. Deze bezems zijn zeer geschikt voor plekken waar plakkerig en los vuil te vinden is.

Waar moet een goede bezem aan voldoen?

Waar een bezem aan moet voldoen, is helemaal afhankelijk van uw wensen. Er zijn namelijk veel verschillende bezems verkrijgbaar en om de passende bezem voor uw organisatie te kiezen, kan dus soms best lastig zijn. Ga eerst na wat de bezem voornamelijk moet opvegen. Wordt de bezem voornamelijk buiten gebruikt? Kies dan voor een harde bezem. Dient de bezem vooral voor het opgeven van fijne verontreiniging, zoals meel in een bakkerij? Dan kunt u het beste voor de zachte bezem gaan. Zoekt u naar een bezem die voor een lange tijd mee gaat? Dan bent u bij Hygiënesupply aan het juiste adres. Alle bezems in onze webshop zijn duurzaam en erg makkelijk in gebruik.

Bezems of splitvegers – wat is het verschil?

Zoekt u een bezem om fijne verontreiniging te verwijderen? Kies dan voor een splitveger. Een splitveger heeft, in tegenstelling tot een gewone bezem, gespleten vezels. Door de gespleten vezels, is deze veger perfect te gebruiken bij fijne verontreiniging, zoals poeder- en etensresten. De splitveger is dus uitermate geschikt voor het gebruik in ruimte waar met voedsel of poeder wordt gewerkt, bijvoorbeeld bij een bakker of een restaurant. De veger is alleen te gebruiken in droge ruimtes

Vikan bezems in verschillende kleuren voor uw HACCP-programma

Alle bezems en bezemstelen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, speciaal voor uw HACCP-programma. Door de verschillende kleuren kan iedereen gelijk zien op welke afdeling de bezem hoort. Zo komen niet alle schoonmaakvoorwerpen van de ene afdeling op de andere afdeling terecht: veel hygiënischer! Door een kleurbeleid te creëren, minimaliseert u de kans op kruisbesmetting, waardoor u niet alleen de productveiligheid verhoogd, maar ook de hygiëne.

Veilig en ergonomisch reinigen met goede bezems

Alle bezems die u kunt vinden in onze webshop, voldoen aan verschillende strenge eisen op het gebied van materiaalgebruik. Daarnaast zijn de bezems erkend in voedselveiligheids- en ecolabelsystemen en zijn ze geslaagd voor verschillende veiligheidstesten. Zo weet u zeker dat de bezem die u aanschaft veilig en kwalitatief goed is. In onze webshop vindt u naast de bezem borstels, ook bijbehorende ergonomische bezemstelen. Die zijn natuurlijk onmisbaar! Door de perfecte handgreep en de verstelbare lengte heeft iedere werknemer een goede houding tijdens het gebruiken van de bezem.

Vloertrekkers, handdoekjes en stofmaskers – ook verkrijgbaar bij Hygiënesupply

Naast verschillende soorten professionele bezems, kunt u ook bij ons terecht voor vloertrekkers, handdoekjes, stofmaskers, veegmachines en andere schoonmaakattributen en hygiëne-items. Zo kunt u gelijk alle schoonmaakproducten in één keer aanschaffen! Vindt u het lastig om de juiste producten te kiezen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij adviseren u, zodat u de perfecte items vindt. Wanneer de producten op voorraad zijn, worden ze altijd binnen 3 werkdagen bij u geleverd.