Professionele bezems

Bezems voor binnen en buiten van topkwaliteit

Zoekt u een sterke, lichte, duurzame en professionele bezem? Dan bent u bij Hygienesupply aan het juiste adres! Bij Hygienesupply treft u bezems voor zowel binnen- als buitengebruik van de populairste merken. Denk aan merken als Vikan, FBK Hygiënisch Borstelwerk en Orange Brush.

Weet u al welk type bezem u zoekt? Klik hieronder dan direct door naar de specifieke categorie:

Meer lezen
Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle bezems

Resultaat 1–24 van de 70 resultaten wordt getoond

Sorteer op

De ideale bezem voor ieder gebruik

Twijfelt u welk type bezem het beste is voor uw situatie? Dit is ons advies:

  • Zachte bezems: de zachte bezems zijn geschikt voor het reinigen in droge ruimtes met losse, kleine en fijne verontreiniging.
  • Medium bezems: de medium bezems zijn te gebruiken voor normale verontreiniging en zijn ook geschikt voor om schoon te maken in een vochtige omgeving.
  • Harde bezems: de harde bezems zijn speciaal ontworpen om gebruikt te worden in natte ruimtes of voor buiten. Door de lange filamenten, zijn de harde bezems perfect voor het vegen van bijvoorbeeld vlees en vet.
  • Combi bezems: de combi bezem is door zijn harde vezels geschikt om hardnekkig vuil los te krijgen. De zachte vezels die in de bezem zitten, nemen het vuil, zodra het is losgekomen, weer mee. Deze bezems zijn zeer geschikt voor plekken waar plakkerig en los vuil te vinden is.

Waar moet een goede bezem aan voldoen?

Waar een bezem aan moet voldoen, is helemaal afhankelijk van uw specifieke wensen. Er zijn namelijk veel verschillende bezems verkrijgbaar waardoor het kiezen van de beste bezem voor uw organisatie best lastig kan zijn.

Om de juiste juiste bezem te kiezen zijn er een aantal dingen belangrijk. Door onderstaande vragen te beantwoord maakt u het voor uzelf makkelijker om de ideale bezem te vinden:

  • Wat gaat de bezem voornamelijk moeten opvegen?
  • Gaat de bezem met name buiten of binnen gebruikt worden?

Gaat de bezem voornamelijk buiten gebruikt worden? Kies dan voor een harde bezem. Dient de bezem vooral voor het opvegen van fijne verontreiniging, zoals meel in een bakkerij? Dan kunt u het beste voor de zachte bezem gaan.

Zoekt u naar een bezem die een lange tijd mee gaat? Dan bent u bij Hygienesupply aan het juiste adres. Alle bezems in onze webshop zijn duurzaam en erg makkelijk in gebruik.

Bezems of splitvegers – wat is het verschil?

Zoekt u een bezem om fijne verontreiniging te verwijderen? Kies dan voor een splitveger. Een splitveger heeft, in tegenstelling tot een gewone bezem, gespleten vezels. Door de gespleten vezels, is deze veger perfect te gebruiken bij fijne verontreiniging, zoals poeder- en etensresten. De splitveger is dus uitermate geschikt voor het gebruik in ruimte waar met voedsel of poeder wordt gewerkt, bijvoorbeeld bij een bakker of een restaurant. De veger is alleen te gebruiken in droge ruimtes

Bezems in specifieke kleuren? Kies voor Vikan bezems

Zoekt u bezems voor uw HACCP-programma? Dan maakt u met de bezems van Vikan de juiste keuze! Alle Vikan bezems en bezemstelen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, speciaal voor uw HACCP-programma. Door de verschillende kleuren kan iedereen gelijk zien op welke afdeling de bezem hoort. Zo komen niet alle schoonmaakvoorwerpen van de ene afdeling op de andere afdeling terecht: veel hygiënischer! Door een kleurbeleid te creëren, minimaliseert u de kans op kruisbesmetting, waardoor u niet alleen de productveiligheid verhoogd, maar ook de hygiëne.

Veilig en ergonomisch reinigen met goede bezems

Alle bezems die u kunt vinden in onze webshop, voldoen aan verschillende strenge eisen op het gebied van materiaalgebruik. Daarnaast zijn de bezems erkend in voedselveiligheids- en ecolabelsystemen en zijn ze geslaagd voor verschillende veiligheidstesten. Zo weet u zeker dat de bezem die u aanschaft veilig en kwalitatief goed is. In onze webshop vindt u naast de bezem borstels, ook bijbehorende ergonomische bezemstelen. Die zijn natuurlijk onmisbaar! Door de perfecte handgreep en de verstelbare lengte heeft iedere werknemer een goede houding tijdens het gebruiken van de bezem.

Heeft u hulp nodig?

Vindt u het lastig om zelf de juiste bezem te kiezen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij adviseren u, zodat u de perfecte bezem vindt. Wanneer de producten op voorraad zijn, worden ze altijd binnen 3 werkdagen bij u geleverd.