Vikan telescoopsteel

Vikan telescoopstelen

De ergonomische en zeer duurzame telescoopstelen die Vikan produceert zijn een gewenste tool voor het reinigen op hoogten. Met de telescoopstelen kunt u op efficiëntere en gemakkelijkere reinigen. Het gebruik van telescoopstelen bespaart in sommige situaties ook kosten omdat een eventuele hoogwerker achterwegen kan blijven. De telescoopstelen zijn gemaakt van polypropyleen en zijn hierdoor erg gebruiksvriendelijk. Tevens bevordert het gebruik van telescoopstelen in sommige situaties ook de veiligheid op de werkvloer. U kunt namelijk is veel gevallen op de grond blijven staan en het gebruik van ladders en trappen is in veel gevallen niet meer nodig. Wanneer u dus veilig en efficiënt wilt reinigen zijn de Vikan telescoopstelen een betrouwbare partner. Vikan telescoopstelen zijn verkrijgbaar in diverse lengtes, van bijv 2 meter.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle telescoopstelen

Resultaat 1–24 van de 35 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Telescoopstelen met waterdoorvoer

Telescoopstelen van Vikan zijn in sommige gevallen ook uitgevoerd met een waterdoorvoer. Indien u deze telescoopsteel combineert met een speciale borstel met waterdoorvoer kunt u borstelen en spoelen tegelijk op hoogte. De telescoopstelen met waterdoorvoer hebben drie verschillende soorten aansluitingen. Zo zijn er telescoopstelen met een snelkoppeling aansluiting, telescoopstelen met een gardenakoppeling en telescoopstelen met een slangpilaar. Het is dus mogelijk om in iedere situatie een vikan telescoopsteel met waterdoorvoer in gebruik te nemen. Ook voor dit soort telescoopstelen geldt dat ze specifiek ontwikkeld zijn voor het gebruik in ruimten waar hygiëne van groot belang zijn.

Vikan telescoopsteel bezem

Een van de sterke punten van de telescoopstelen van vikan, ongeacht of dit een telescoopsteel is met waterdoorvoer of zonder waterdoorvoer dat ze een universele aansluitmethode hebben. Het is dus mogelijk om de Vikan telescoopstelen te gebruiken in combinatie met een bezemvloertrekker, of schrobber. Indien u hoge werkzaamheden moet uitvoeren kan een telescoopsteel een handige uitkomst zijn die kostenbesparend is en een positief effect heeft op de veiligheid.