Pleisters geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie

CMT & Detectaplast detectiepleisters voor industrieel gebruik

Een ongelukje zit op de werkvloer in een klein hoekje. Gelukkig zijn er daarvoor pleisters ontwikkeld. Echter in een voeding producerend bedrijf is de pleister naast een graag gezien hulpmiddel ook een enorme last. Een pleister is namelijk zo verloren tijdens een drukke productie shift. Om te voorkomen dat er een pleister in een voedingsmiddelen verpakking beland zijn er detectiepleisters. Detectiepleisters hebben de eigenschap dat ze bij de metaaldetectie in uw productieproces gedetecteerd worden. Op deze wijze is het veilig om pleisters te gebruiken in ruimten waar voedsel geproduceerd wordt.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Alle detecteerbare pleisters

Toont alle 18 resultaten

Sorteer op

Voedselveiligheid en comfort op de werkvloer: de voordelen van Detectaplast pleisters

Detectaplast pleisters zijn innovatieve pleisters die zijn ontworpen om de veiligheid te verbeteren bij het werken met machines of andere gevaarlijke apparatuur. Deze pleisters zijn uitgerust met een metaaldeeltje dat detecteerbaar is door metaaldetectoren en röntgenapparatuur, waardoor ze gemakkelijk op te sporen zijn als ze per ongeluk in voedselproducten terechtkomen.

Naast hun detecteerbaarheid hebben Detectaplast pleisters ook andere eigenschappen die ze zeer geschikt maken voor gebruik op de werkvloer. Zo zijn ze gemaakt van zacht en ademend materiaal dat comfortabel aanvoelt op de huid en zijn ze waterdicht om te voorkomen dat ze loslaten tijdens het werken in vochtige omstandigheden.

Bovendien zijn Detectaplast pleisters verkrijgbaar in verschillende maten en vormen om te voldoen aan de specifieke behoeften van verschillende toepassingen. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en bieden een goede hechting om wonden te beschermen en te helpen bij het genezingsproces.

Over het algemeen zijn Detectaplast pleisters een belangrijk hulpmiddel voor veiligheid op de werkvloer, omdat ze niet alleen helpen bij het voorkomen van besmetting door vreemde voorwerpen, maar ook bij het bevorderen van snelle wondgenezing.

Pleisters voor in de voedingsmiddelenindustrie

In de voedingsmiddelenindustrie gelden andere eisen voor pleisters als in een huis, tuin en keuken omgeving. Er worden andere eisen gesteld aan pleister zelf. Het is zo dat de pleister detecteerbaar moet zijn zodat deze te traceren is in eventuele voedselverpakkingen. Maar tevens is de vorm en maat van de pleister van belang in dit soort industrieën. Om ieder wondje op welke plek dan ook zo goed mogelijk te verbinden met een pleister zijn er diverse pleister vormen ontwikkeld door CMT. Zo zijn er speciale vingertop pleistersronde pleisters en er is zelf een assorti verpakking waar allerlei verschillende pleisters in zitten zodat u iedere wond goed kunt verzorgen zonder dat er verstoring ontstaat in uw productieproces.