Non-woven microvezeldoeken

In sommige omgevingen is hygiëne superbelangrijk. Daar is grondige, professionele reiniging essentieel. Denk aan de voedingsmiddelenindustrie, tandartspraktijken of ziekenhuizen. Voor deze en andere omgevingen waar schoonmaak speciale aandacht vereist, zijn de non-woven microvezeldoeken van Hygienesupply hét ideale materiaal.

Filteren
Sorteren op
Alle non woven microvezeldoeken

Toont alle 4 resultaten

Sorteer op

Non-woven microvezeldoeken

De non-woven microvezeldoeken zijn speciaal ontwikkeld om aan de hoogste eisen van antibacteriële reiniging te voldoen. De pluis en siliconenvrije non-woven microvezel beschikt niet alleen over een zeer hoog reinigend vermogen. Juist de antibacteriële eigenschappen maken deze doeken bij uitstek geschikt voor hygiëne-sensitieve ruimtes. De doeken verwijderen namelijk 99,95% van alle aanwezige bacteriën. Naast de voedselverwerkende industrie en zorginstellingen, zijn de non-woven microvezeldoeken van Hygienesupply uitermate geschikt voor het poetsen van auto’s, sanitair, kookplaten, glas, ramen, spiegels, brillen, tablets enzovoort. De zachtheid van de doeken garandeert dat de gladde, schoon te maken oppervlakken niet zullen beschadigen. Met ronddraaiende of wuifbewegingen wrijft u het oppervlak moeiteloos schoon, zonder nadrogen.

Duurzame non-woven microvezeldoeken

De non-woven microvezeldoeken reinigen zonder krassen en strepen. Schoonmaakmiddel is niet nodig, omdat de microvezels in de doeken het werk doen. Zij nemen zeer goed vuil, vet en bacteriën op en houden deze vast. De schoonmaakdoek bevochtigen met lauwwarm water is voldoende voor smetteloze resultaten. Hoe minder schoonmaakmiddel, hoe beter dat is voor het milieu. Evenals de microvezelglasdoeken van Hygienesupply zijn de non-woven doeken zeer duurzaam. Bij normaal gebruik doen ze jarenlang dienst mede doordat ze niet rafelen of scheuren.

Hittebestendige microvezeldoeken

Dankzij de dichtheid van de vezels zijn deze doeken bestand tegen hogere temperaturen. Laat de doeken voor het eerste gebruik ongeveer 15 minuten in heet water weken. Knijp daarna zoveel mogelijk vocht uit de doek. Het beste resultaat bereikt u met een klamvochtige doek zonder schoonmaakmiddel. U kunt ook de spray and wipe methode gebruiken. Doordat ze hittebestendig zijn, kunnen de microvezeldoeken op 95 graden worden gewassen, wat alle opgenomen bacteriën doodt. Gebruik hierbij géén wasverzachter, aangezien de werking van de microvezels anders sterk reduceert. Hang de doeken te drogen en strijk ze niet.

De non-woven microvezeldoeken bestellen?

Hygienesupply heeft de volgende scherp geprijsde non-woven microvezeldoeken in haar assortiment:

De non-woven microvezeldoeken van Hygienesupply leveren een uitmuntend hygiënisch en milieuvriendelijk schoonmaakresultaat.

Meer weten over onze diverse schoonmaakoplossingen? Neem contact op met de experts van Hygienesupply.