Desinfectiepomp

Om altijd verzekerd te zijn van een goede handhygiëne binnen uw bedrijf is de aanwezigheid van een desinfectiepomp met handgel uiteraard onmisbaar. Al onze pompjes met desinfecterende alcoholgels voldoen aan alle strenge veiligheidseisen en zijn dan ook zeer geschikt voor industriële high-care zones, food processing zones, farmaceutische industrie, laboratoria, ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Bent u op zoek naar professionele desinfectiepomp of andere desinfectiemiddelen voor uw bedrijf of organisatie? Hygienesupply levert uw benodigde schoonmaakproducten en desinfectiemiddelen direct uit voorraad.

Wij hebben de volgende desinfectiepompjes op voorraad:

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Alle desinfectiepomp

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

Voordelen desinfectiepomp

Desinfecterende alcoholgel in een pompje zorgt er voor dat u makkelijk uw handen kan desinfecteren zonder water te gebruiken. Hierdoor wordt het voor uw personeel makkelijker om de handen tussendoor te desinfecteren. Uit onderzoek van Skipr uit 2012 blijkt dat 15 tot 30 procent van de ziekenhuisinfecties voorkomen kunnen worden door een betere handhygiëne te hanteren. Door uw handen nauwkeurig te wassen en te desinfecteren met handgel uit een desinfectiepompje draagt u bij aan de patiëntveiligheid in zorginstellingen en aan de voedselveiligheid in de voedingsmiddelenindustrie en voorkomt u verspreiding van ongewenste en schadelijke micro-organismen.

Waar worden desinfectie pompjes voor gebruikt?

Onze desinfectiepompjes met desinfecterende alcoholgel zijn geschikt om te gebruiken in industriële high-care zones, food-processings zones, farmaceutische industrie, professionele keukens, laboratoria, ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Dankzij de snelle inwerktijd en droging van de parfumvrije handgel kan de desinfectie pomp gebruikt worden voor het aantrekken van handschoenen en gebruikt worden tijdens het bereiden van voedsel.

Gebruik van de desinfectie pomp

Voor een optimale handhygiëne vooraf de handen en nagels grondig wassen met water en zeep. De handen afdrogen met papieren handdoekjes. Breng zo’n 4 ml desinfecterende handgel uit het desinfectiepompje aan op de schone en droge handen. Daarna goed inmasseren, waarbij ook de vingertoppen, duimen, nagels en plooien tussen de vingers goed bevochtigd dienen te worden. Zorg dat de handen gedurende de gehele inwerktijd van 30 seconden vochtig blijven. Na afloop van de inwerktijd de handen met gespreide vingers aan de lucht laten drogen totdat deze geheel zijn opgedroogd.

Koop uw desinfectiepomp bij Hygienesupply

Bestel uw desinfectiepomp eenvoudig op Hygienesupply.nl. Heeft u vragen of advies nodig over reinigen en desinfecteren? Neem dan contact met ons op. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van hygiëne in de horeca, gezondheidszorg, voedselindustrie, transportsector, detailhandel en onderwijs. Naast desinfectiepompjes hebben wij nog andere reinigingsmiddelen voor het ontsmetten van handen of het desinfecteren van gladde oppervlakken in ons assortiment, zoals handdesinfectiemiddelen, desinfectie sprays en dispensers voor desinfectiemiddelen.