Steelklemmen maken uw schoonmaakkar efficiënter

Uw vloerzwabbers en bezems eenvoudig meenemen als u aan het werk bent. Steelklemmen aan de schoonmaakkarren maken het leven van een schoonmaakprofessional gemakkelijk. Een kwestie van de stelen bevestigen in de klem en al uw gereedschappen rollen met u en uw trolley mee van ruimte naar ruimte.

Steelklemmen aan uw schoonmaakkar zijn een eenvoudige maar onmisbare toevoeging tijdens het schoonmaken.

Filteren
Sorteren op
Alle steelklemmen

Toont alle 5 resultaten

Sorteer op

Waarom steelklemmen toevoegen?

Iedereen die wel eens heeft geprobeerd om de schoonmaakkar voort te drukken en de zwabbers, moppen of bezems in de andere hand mee te nemen, weet dat dit onplezierig werkt. Zelfs het afsteunen van de stelen op de schoonmaaktrolley is vragen om problemen.

De oplossing is simpel: steelklemmen. Met steelklemmen aan de schoonmaakkar is het probleem direct verholpen. Een bezemsteel klemmen of andere stelen, is een kwestie van klikken in de klem. Eén voor iedere steel. Zo kunt u zich snel en veilig verplaatsen met uw schoonmaaktrolley en de zwabber, mop of bezem klem vast binnen handbereik.

Hygienesupply levert steelklemmen van Vikan. Vikan is een toonaangevende fabrikant van hygiënische schoonmaakartikelen uit Denemarken.

Steelklemmen: de verschillende soorten

De montage van een Vikan steel klem aan een schoonmaakkar is op twee manieren mogelijk. Dit kan met een Vikan steelklem voor buismontage en een Vikan steelklem voor zij(kant)montage. De meest gebruikte manier is aan de buizen van het frame van de trolley. De andere beugel maakt het mogelijk dat de vikan steelklem aan het vlakke deel op de schoonmaaktrolley wordt gemonteerd.

De Vikan steelklem is beschikbaar voor stelen met een diameter tussen 15 en 20 mm, en ook voor (Vikan) stelen met grotere diameter: tussen 25 en 35 mm. Voor iedere steel is dus een passende steelklem passend op de schoonmaaktrolley beschikbaar. Dit maakt Vikan steelklem + schoonmaakkar een efficiënte combinatie.

Voordelen van Vikan steelklemmen

Vikan heeft steelklemmen specifiek voor de schoonmaaktrolleys van Vikan. Zo zijn er modellen beschikbaar voor de SLIMILINER trolley (buismontage of vlakmontage) en ook voor de COMPACT en LARGE trolley (buismontage of vlakmontage). Met Vikan steelklemmen aan de schoonmaakkarren kies je voor kwaliteit die bestand is tegen de zware belasting tijdens intensief schoonmaken.

Meer weten over steelklemmen?

Alle Vikan steelklemmen zijn direct en snel te bestellen in onze webshop. Wilt u meer weten over deze Vikan producten? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op 0345 725 725 of stuur een mail naar info@hygienesupply.nl.