Maak smartphones vrij van bacteriën

Hoe komt het dat smartphones zo vies zijn? 

Smartphones zijn een bron van bacterien dit heeft een aantal oorzaken. Wij zitten gedurende de hele dag overal met onze handen aan en raken dingen aan die bacteriologisch zwaar vervuild zijn. Denkt u maar eens aan het wisselgeld wat u terug krijgt bij de bakker of slager, of de pinautomaat waar u zojuist geld heeft staan pinnen. De diverse deurklinken die wij dagelijks aanraken en waarvan enkele misschien nooit gereinigd worden. Daarnaast schudden wij regelmatig de hand van mensen waarmee wij in contact komen (die misschien verkouden zijn) en hun handen niet regelmatig wassen. In sommige gevallen vragen mensen zich mischien ook wel af hoe je je handen op een juiste manier moet wassen. Wij transporteren (ook wel kruisbesmetting genoemd) al deze bacteriën naar onze smartphones. En juist! deze reinigen we eigenlijk nooit. Doordat deze nooit gereinigd worden stijgt de smartphone met stip naar de nummer 1 kruisbesmetter in de zorg! Dit moeten we uiteraard voorkomen ! 

 

Filteren
Sorteren op
Alle smartphone reiniger

Enig resultaat

Sorteer op

Het gevaar van vieze smartphones

Zwaar vervuilde smartphones kunnen diverser gevaren vormen voor ons als mensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld ziek worden en we kunnen andere mensen infecteren met bacteriën die op zich op onze mobile devices hebben gehuisvest. In ziekenhuizen worden bijvoorbeeld veel smartphones gebruikt voor de rapportage in de voortgang van het zorgproces. Artsen moeten zich conformeren aan strenge hygiene protocollen echter de smartphone komt hier niet vaak in voor terwijl diverse onderzoeken hebben weergegeven dat 1 op de 6 smartphones poepbacterien bevatten. Natuurlijk kan dit desastreuze gevolgen hebben voor de patientveiligheid binnen uw zorginstelling. 

 

De oplossing: Reinig uw smartphone dagelijks! 

Veel mensen maken gebruik van hun smartphone op het toilet, schaamt u zich vooral niet! 69% van de smartphone bezitters doet dit! Moeten we dit dan niet meer doen? Nee in onze optiek hoeft u niet uw telefoon achter te laten wanneer u een toilet bezoekt. Het is echter wel noodzakelijk dat u naast het feit dat het een algemeen goed is dat u uw handen wast ook regelmatig u telefoon reinigt. Dit is tegenwoordig een fluitje van een cent met de Phonesoap Smartphone reiniger. Met behulp van UV-licht desinfecteert dit apparaat uw smartphone binnen 3 minuten. Het UV-licht heeft een speciale golflengte en penetreert door de cel wand van de bacteriën en virussen. Op de wijze word het DNA van het organisme beschadigt en sterft de cel af. Wacht niet langer af en bestel uw apparaat en verander uw geliefde maar ook zwaar vervuilde iphone (18x viezer dan een toiletbril) in een schoon en veilig apparaat.