ALLE MERKEN STOFZUIGERSLANGEN SNEL EN VOORDELIG ONLINE KOPEN

Een stofzuigerslang kan om diverse redenen kapot zijn of scheuren vertonen. Snel ingrijpen is dan noodzakelijk, want door alleen al een klein scheurtje kan via de slang het nodige stof en vuil gewoon terugkeren in de ruimte die u aan het zuigen bent.

Helaas gebeurt het al gauw: een keer te hard trekken aan de slang van de stofzuiger en hij moet vervangen worden. Reparatie is vaak geen optie. Veel mensen weten niet dat een stofzuigerslang vernieuwen met de modellen uit onze webshop betrekkelijk simpel is. Een nieuwe en passende stofzuigerslang kunt u gemakkelijk en snel en goedkoop online bestellen bij een webwinkel als Stofzuigersupply. Wij hebben zowel ‘kale’ slangen op een rol, als handige aanklikbare modellen met een handgreep of wartel (het gedeelte dat de verbinding legt met het apparaat).

Hoe vindt u de juiste stofzuigerslang?

U vindt snel wat u zoekt in ons ruime assortiment, door te klikken op het logo van uw stofzuigermerk. U krijgt dan overzichtelijk het aanbod van gangbare stofzuigerslangen te zien van merken als Miele, Bosch of Nilfisk.

De merken stofzuigerslangen die u bij ons kunt bestellen:

•    AEG
•    Bosch / Siemens
•    Miele
•    Philips
•    Electrolux
•    Nilfisk
•    Numatic
•    Cleanfix

ONS ASSORTIMENT STOFZUIGERSLANGEN OP ROL

Speciaal voor grootverbruik hebben wij in de lengte van 20 meter in verschillende diktes stofzuigerslangen gewikkeld op een koker. De optie om stofzuigerslang op voorraad te hebben op een rol is zeer gewild bij talloze bedrijven en organisaties, met name professionals bij schoonmaakbedrijven of in de industrie. Hierdoor is er altijd een reserveslang voorhanden en de prijs per meter is op een rol veel lager.

Hieronder treft u de diktes van de stofzuigerslangen op rol die wij in ons aanbod hebben. De meeste diktes zijn leverbaar in de kleur zwart, in het geval van 38 millimeter leveren wij ook in de kleur zilver (= grijs).

–          27 millimeter
–          28 millimeter
–          32 millimeter
–          38 millimeter

VRIJBLIJVEND ADVIES EN INFORMATIE OVER STOFZUIGERSLANGEN, LOS OF OP ROL

Stofzuigersupply is de totaalaanbieder voor alle losse producten of onderdelen die in, op of aan de stofzuigers van alle merken zitten. In onze webshop kunt u naast stofzuigerslangen  ook stofzuigzakken en stofzuigerfilters vinden van alle populaire merken, naast zaken als zuigmonden, koolborstels of zuigerzakhouders. Neem gerust contact op met onze klantenservice via 0345-724900 of info@hygienesupply.nl