Bezemstelen, telescoopstelen en glasfiber stelen

Vikan stelen

De Vikan stelen zijn door vikan geproduceerd op een wijze waarbij food safety, ergonomie en efficienty kenmerken zijn die centraal staan bij het ontwerp en de productie van deze stelen. De Vikan stelen hebben een universele aansluit methode. Dit betekent dat alle stelen op alle andere bezems, borstels, trekkers, vegers en schrobbers passen. Op deze wijze kunt u dus heel makkelijk een combinatie maken van een cleaning tool waarbij u in iedere situatie een juiste steel kunt uitzoeken. Telescoopstelen zijn er ook in korte en langere versies. wilt u liever een ultra hygiene steel waarbij de hele steel uit één stuk gegoten is? of heeft een liever een aluminium steel? Vikan maakt het mogelijk in iedere situatie, en bij iedere lichaamslengte de perfect bijpassende steel te leveren. Vikan stelen hebben een universele aansluit methode. Daarnaast levert Vikan ook steeladapters die geschikt zijn voor de aansluiting op het Vikan Click-fit System.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle stelen

Resultaat 1–24 van de 99 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Vikan stelen in HACCP kleuren

Wanneer u veel moeite heeft gestoken in het opzetten van uw kleurcoderingsprogramma is het fijn wanneer uw schoonmaakmaterialen natuurlijk binnen dit kleurcoderingprogramma passen. Natuurlijk zijn alle borstels, bezems en overige vikan producten leverbaar in 9 verschillende kleuren die prima binnen uw HACCP protocol passen. De vikan stelen zijn hierop geen uitzondering. Deze stelen zijn leverbaar in 9 kleuren. Dit betekent dat u de stelen perfect kunt afstemmen op uw HACCP kleurcoderingsprogramma.

Ergonomisch werken met Vikan stelen

Een belangrijk onderdeel van de stelen van Vikan is dat deze ergonomisch ontworpen zijn. Ergonomisch werken wordt vandaag de dag steeds belangrijker en daarom is het gebruik van een Vikan steel ook een pré ten opzichte van een andere steelsoort. Vooral de lengte van de steel is erg belangrijk voor de ergonomie zorg er dus voor dat bij iedere werknemer de juiste steel aanwezig is. Een vuistregel die u kunt hanteren voor de lengte van de steel is dat de steel tot ongeveer onderaan de kin moet komen voor de ideale ergonomie. Bovendien is het mogelijk om met steelklemmen uw ergonomische stelen met gemak mee te nemen op uw werkwagen.