Hygienische wegwerp baardmaskers

Wegwerp Baardmaskers (disposables)

In de voedingsmiddelenindustrie is het verlies van haren, en dus ook baardharen een van de grootste gevaren voor de productveiligheid. Zoals we bij het gebruik van haarnetjes weten dat we ongeveer 50 tot 150 haren per dag verliezen is dat bij onze baard ook zeer zeker een gevaar. Om deze reden wordt er vaak gekozen voor wegwerp baardmaskers om zo kruisbesmetting van baardharen tussen in het product te voorkomen. We kunnen dus wel stellen dat het dragen van baardmaskers bijdraagt aan zowel de productveiligheid als bijvoorbeeld de patiëntveiligheid wanneer een arts een baardmaskers draagt. Baardmaksers zijn dus een hulpmiddel die binnen uw totale hygiëne plan niet mogen ontbreken.

Filteren
Sorteren op
Alle baardmaskers

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

Gekleurde wegwerp baardmaskers

In diverse branches waar hygiëne een belangrijke rol speelt maakt men gebruik van kleurcodering. Deze kleurcodering is tegenwoordig ook mogelijk bij het gebruik van mondmaskers. De mondmaskers zijn leverbaar in 3 verschillende kleuren namelijk wit, groen en blauw. Op deze wijze kunt u in bepaalde zones creëren waarin bepaalde hygiëneregels gelden. Zo is het op deze manier mogelijk om bijvoorbeeld uw vikan materialen, uw microvezeldoeken en uw wegwerpkleding op elkaar af te stemmen qua kleur.

Baardmaskers in combinatie met andere wegwerpkleding

Baardmaskers zijn een perfecte toevoeging aan u bestaande disposable pakket. Echter met alleen baardmaskers is uw bescherming niet optimaal. Pas wanneer de overschoenenwegwerp handschoenenhaarnetjes en bezoekersjassen optimaal met elkaar gecombineerd worden biedt dit de beste bescherming voor uw medewerkers, uw producten en natuurlijk uw patiënten. Wanneer u dan ook nog de kleuren in de bepaalde zones toewijst aan de wegwerp producten en daar ook nog uw vikan materialen op aanpast bent u goed op weg om een optimale hygiëne te bewerkstelligen