Bedrijfsstofzuigers

Bedrijfsstofzuigers kopen

Een goedwerkende bedrijfsstofzuiger is voor ieder bedrijf van groot belang. Professionele stofzuigers en waterstofzuigers zijn namelijk perfect voor snel en gemakkelijk schoonmaken in verschillende industriële en bedrijfsruimtes. Hygienesupply heeft dan ook voor elke schoonmaakklus de perfecte stofzuiger in het assortiment.

Filteren
Sorteren op
Alle bedrijfsstofzuigers

Toont alle 14 resultaten

Sorteer op

Specificaties bedrijfsstofzuigers

Een bedrijfsstofzuiger moet natuurlijk beter presteren dan een normale stofzuiger. Industriële stofzuigers zijn vaak niet alleen maar groter, maar zijn ook voorzien van speciale filters. Hierdoor worden zelfs de kleinste stofdeeltjes niet uitgeblazen. Daarnaast zijn professionele stofzuigers vaak uitgerust met een krachtige motor: ideaal voor het verwijderen van fijn tot grof vuil in uw bedrijfspand. 

Voordelen van bedrijfsstofzuigers

De professionele stofzuigers uit onze webshop zijn betrouwbaar, energiezuinig, duurzaam en zeer gebruiksvriendelijk. Sommige modellen zijn zo ontworpen, dat je er zelfs doekjes en sprays op kunt vervoeren. Daarnaast beschikken bedrijfsstofzuigers vaak over een ‘plugged cable’. Zo kunt u makkelijk het snoer vervangen wanneer deze beschadigd is. Bent u op zoek naar een extra stille stofzuiger voor uw bedrijf? Ga dan voor een model met een hi-lo schakelaar. Wilt u een bepaald stuk gereedschap aansluiten, kies dan voor een bedrijfsstofzuiger of waterstofzuiger voorzien van een stopcontact met inschakelapparaat, zoals de P30-WDS stofwaterzuiger

Soorten bedrijfsstofzuigers

Hygienesupply verkoopt verschillende soorten en maten bedrijfsstofzuigers. Zo hebben we stofzuigers en waterstofzuigers van de merken Numatic en Dibo in ons assortiment. Deze bedrijfsstofzuigers zijn van topkwaliteit en hebben een uitstekende zuigkracht. Wilt u een bedrijfstofzuiger kopen? Dan is het goed om te kijken waar hij voor gebruikt wordt. Zo is een waterstofzuiger perfect voor het schoonmaken van natte ruimtes. Maar ook droog stofzuigen kan met deze machine. Vindt u het belangrijk dat de stofzuiger overal in uw bedrijf te gebruiken is? Dan is de snoerloze stofzuiger misschien wel iets voor u. 

Bedrijfsstofzuiger aanschaffen

Op zoek naar een passende stofzuiger voor uw bedrijf? Wij helpen u om het juiste product voor u uw bedrijf te kiezen. In de webshop van Hygienesupply vindt u vele soorten en maten bedrijfsstofzuigers. Komt u er niet uit, dan kunt u gewoon contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van een stofzuiger voor uw organisatie. Zo schaft u altijd de best passende reinigingsmachine voor uw bedrijf aan