Leuke, moderne medische klompen. Ze bestaan echt! Neem bijvoorbeeld de Sanita klompen, niet alleen in verschillende modellen te verkrijgen, maar ook in verschillende kleuren en patronen. En wat nog het allerbelangrijkste is: ze zijn ook hygiënisch! 

Filteren
Sorteren op
Alle verpleegster klompen

Resultaat 1–24 van de 33 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Verpleegkundige klompen: Ga je voor hip of conventioneel?

Verpleegkundige klompen hebben altijd een beetje het imago dat ze saai zijn en niet erg mooi. Maar dat is echt verleden tijd. Ze zijn niet alleen met verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart, maar ze zijn zelfs te bestellen met verschillende patroontjes. De keuze is aan u. Houdt u meer van onopvallende klompen? Ga dan voor neutrale klompen. Vindt u het juist leuk dat de klompen wat meer opvallen? Kies dan voor één van de trendy designs.

Verpleegster klompen kunnen ook hip zijn

Bent u verpleegkundige of medisch specialist? Dan bent u veel in de weer en loopt u waarschijnlijk behoorlijk wat kilometers door het ziekenhuis heen. Schoeisel moet hierdoor niet alleen veilig zijn, maar ook flexibel en stabiel. Daarnaast is het ook erg fijn als u geluidloos over de afdeling kan lopen. De polyurethaan zool van de klompen maakt dit mogelijk. Het voetbed is anatomisch gevormd, waardoor uw lichaam wordt gestimuleerd om de juiste houding aan te nemen. Dit voorkomt veel lichamelijke klachten.

Extra hygiënisch met een open hiel klomp

Hygiëne is nog vele malen belangrijker dan het uiterlijk van medische klompen. De klompen met een open hiel kunt u aantrekken zonder dat u uw handen hoeft te gebruiken. Het resultaat? Betere handhygiëne! Ze zijn niet alleen snel en gemakkelijk aan te trekken, de klompen zijn ook erg makkelijk schoon te maken, doordat ze glad zijn afgewerkt. De PU zool is bestendig tegen desinfectiemiddelen en door de structuur kunt u ook de zool gemakkelijk reinigen.

Hippe klompen van Sanita met stipjes en bloemetjes

Oorspronkelijk waren de zuster klompen gewoon simpel zwart of wit, geen opvallende printjes of kleurtjes kwamen eraan te pas. Tegenwoordig is dit anders. Mogen uw klompen wel opvallen? Ga dan voor Sanita klompen met kleurrijke stipjes of vrolijke bloemetjes!

Klompen in zwart, wit en diverse andere kleuren

Naast de verschillende printjes is het ook mogelijk om de medische klompen in andere kleuren te krijgen. U kunt kiezen uit heel veel verschillende kleuren! Rood, roze, groen, blauw, fuchsia, zilver en zelfs jeansblauwe klompen mogen niet ontbreken. Koop de klompen in uw favoriete kleur, of koop meerdere paren om af te kunnen wisselen! Sanita heeft laten zien dat comfort en een trendy design heel goed samen kunnen gaan.

Klompen online bestellen? Vraag om advies!

Online schoeisel kopen is en blijft erg lastig. Twijfelt u of heeft u normaal een halve maat? Dan raden wij aan om een maat groter te bestellen. Er zijn een aantal tips bij het aanpassen van de Sanita klompen:

–        Draag de sokken die ook tijdens het werk worden gedragen.

–        De voet moet de zool bedekken, maar de hiel mag niet over de rand steken.

–        Pas de klompen altijd aan beide voeten! Veel voeten zijn namelijk ongelijk.

 

Heeft u de schoenen gepast en is het toch de verkeerde maat? Dat is uiteraard geen probleem. U kunt ze gewoon weer retour zenden om ze om te wisselen voor een andere maat. Heeft u nog vragen over de Sanita zuster klompen? Neem gerust contact met ons op en vraag onze experts om advies! 

Voor andere soorten werkschoenen bent u bij Hygienesupply natuurlijk ook aan het goede adress.