Wegwerp bezoekersjassen (disposables)

De wegwerp bezoekersjassen van CMT zijn leverbaar in diverse soorten en maten. Zo zijn er bijvoorbeeld rode, wit en blauwe bezoekersjassen.Daarnaast zijn de bezoekersjassen beschikbaar met drukknopen, ritsen en klittenband. Disposable bezoekersjassen zijn vooral erg geschikt om kruisbesmetting van uw eigen kleding te voorkomen richting producten of patiënten. Tevens kunt u ook voorkomen dat uw eigen kleding vies word door er een CMT bezoekersjas overheen te dragen. Door het gebruik van wegwerp bezoekersjassen minimaliseert u de kans op kruisbesmetting en draagt u bij aan een product en patiënt veilige omgeving.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Maat
Alle wegwerp bezoekersjassen

Toont alle 8 resultaten

Sorteer op

Wegwerp bezoekersjassen in (HACCP) diverse kleuren

Uiteraard zijn de CMT bezoekersjassen leverbaar in 3 verschillende kleuren. Roodwitgroen en blauw. Dit heeft als voordeel dat het mogelijk is om verschillende kleuren bezoekersjassen in te zetten voor bijvoorbeeld verschillende zones binnen uw productiefaciliteit. Daarnaast is het bijkomende voordeel ook dat bezoekers in de fabriek gelijk goed opvallen zodat uw medewerkers rekening kunnen houden met het feit dat bezoekers misschien niet altijd even goed op de hoogte zijn van de gevaren binnen een fabriek.

Wegwerp bezoekersjassen van CMT

Naast het feit dat CMT dus een breed scala aan bezoekersjassen in zijn assortiment heeft is er nog een brede selectie aan andere disposable wegwerpkleding. Zo zijn er diverse soorten wegwerp handschoenen, baardmaskers, haarnetjes, overmouwen en overschoenen. Met dit complete pakket aan wegwerpkleding heeft u met CMT een perfecte partner op het gebied van hygiëne zodat u productveiligheid en patiëntveiligheid en in sommige gevallen ook de veiligheid van uw medewerkers op de eerste plaats stelt. Uiteraard zijn de andere soorten wegwerpkleding ook in meerdere kleuren leverbaar, zodat alle producten goed bij elkaar te gebruiken zijn.