Hand dispensers, uitgebreid aanbod

Bent u op zoek naar dispensers, voor een schone en hygiënische omgeving op uw werk, het sanitair, toiletten, keukens, horeca, ziekenhuizen, enzovoorts? En zoekt u dan een exemplaar tegen een scherpe prijs, die onverwoestbaar is, zodat hij nog jarenlang mee gaat? Neem dan een kijkje op deze website!

In onze webshop treft u een keur aan dispensers met een moderne elegante vormgeving, gericht op gebruiksgemak en ergonomie, maar ook bestand tegen diefstal of vandalisme. Om één lijn te voeren op de werkplek, waarderen veel klanten het om elk soort dispenser in één lijn te hebben, dus zowel voor de handdoeken als de tissues voor het toilet.

 

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Alle dispensers

Resultaat 1–24 van de 34 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Hand dispenser uit onze webwinkel: voordelen & eigenschappen

– Het gehele aanbod is altijd voorzien van handige opties voor stevig en veilig ophangen door middel van haakjes of beugels aan de wand.

– Elke dispenser is vervaardigd van duurzaam en stevig kunststof. In veel gevallen gaat het hier om ABS (Acrfylonitril-butadieen-styreen), dat ideaal is voor stootvaste en onverwoestbare producten. Om praktische redenen of design redenen zijn ze soms vervaardigd van materiaalsoorten als aluminium of roestvrij staal.

– Uiteraard wordt voldaan aan alle recente wet- en regelgeving volgens de in het bedrijfsleven en overheid geldende EU-normen voor onder meer hygiëne.

– Afhankelijk van de gebruiksbehoefte zijn er bij diverse modellen opties voor een kleine of grote vulling middels eenvoudig in te brengen rollen. Sommige bedrijven of organisaties werken liever met veel capaciteit door middel van een grote vulling, zodat niet telkens hoeft worden bijgehouden of de voorraad alweer op is.

– Alle types bieden een uitstekende hygiëne. Door het gladde oppervlak en het ontbreken van zaken als richels, schroefgaten en naden voor verbinding, heeft u gegarandeerd een betere hygiëne op de werkplek. Hierdoor kan er nooit vuil of stof ergens achter steken of kleven en zijn ze dus in een handomdraai weer schoon te krijgen. Omdat dispensers een risicogroep zijn voor bacteriën en bijbehorende kruisbesmetting, worden de effecten hiervan al voor een groot deel weggenomen door het materiaalsoort. Er zijn zelfs types leverbaar met een speciale desinfecterende zilver-ionen bescherming.

– In principe hoeven (externe) gebruikers nooit met een lege vulling te zitten. Veel soorten dispensers in onze productcategorieën geven via een kijkvenster of een indicator aan hoeveel voorraad er op dat moment nog in zit, zodat schoonmakers of ander personeel dat altijd op tijd kunnen aanvullen. Daarnaast hebben sommige modellen een reserve vulling naast het exemplaar dat op dat moment in gebruik is. Hierdoor kan iedereen vrij eenvoudig zelf een nieuwe rol in de houder plaatsen.

– Tevens zijn bepaalde modellen bruikbaar of inzetbaar voor mensen met een fysieke of visuele beperking, bejaarde mensen of cliënten in de GGZ. Zo is er bij bepaalde modellen een mogelijkheid voor arm- of handbediening, naast mogelijkheden voor bijvoorbeeld bediening met een sensor, een beugel of een touchless systeem.

– Veel modellen dispensers hebben een antiblokkeersysteem, zodat de lading als bijvoorbeeld toiletdoekjes, cosmeticadoekjes, poetsdoeken of handdoeken, niet kan losschieten. Ook zijn ze door dit soort praktische ingrepen beschermd tegen eventueel vandalisme of een eventueel ongelukje als mensen die tegen een dispenser aanstoten. Daarnaast zijn er verschillende types die zijn af te sluiten, mocht u dit wenselijk vinden.

– De dispensers uit onze webwinkel zijn allemaal volgens de hoogste normen geproduceerd, Zo is er een insteek op milieu en duurzaamheid. Dit onder meer door een zo minimaal mogelijk gebruik of verspilling van papier, bijgevoegde reinigingsmiddelen op bijvoorbeeld schoonmaakdoekjes. Soms is er ook wel eens een uitgifte van één velletje per keer, nadat een gebruiker hieraan trekt.

Welke soorten dispensers zijn leverbaar in de webshop van Hygienesupply?

Voor nagenoeg alle veelgevraagde toepassingen heeft Hygienesupply wel een dispenser in het aanbod, onder meer van A-merken zoals Kimberley-Clark Professional en Aquarius. Hieronder staat het soortenoverzicht rondom alles dat te vinden is bij deze webwinkel. De dispenser van uw keuze staat er ongetwijfeld bij:

– Een zeepdispenser

– Een rolhanddoekdispenser

– Een toilet tissue dispenser

– Een gevouwen handdoek dispenser

– Een handreiniger dispenser

– Een foam handreiniger dispenser

– Een elektronische no touch zeepdispenser

– Een poetsdoek dispenser

– Een rollcontrol poetsdoek dispenser

– Een poetsdoeken vloerdispenser

– Een poetsdoeken muurdispenser

– Een papierdispenser

Welke dispenser heb ik nodig?

Welk soort u nodig heeft, ligt aan de branche waarin u actief bent. Soms bepaalt de wetgever wat u nodig heeft, bijvoorbeeld als het gaat om horeca, grootkeukens of ziekenhuizen en andere zorginstellingen.

Naast de voorschriften van de wetgever zijn er ook klanten voor deze producten kiezen vanuit praktisch oogpunt of om de professionele uitstraling. Zo wordt een kantoorgebouw een handdoek dispenser vaak gezien als een artikel die iedereen zal weten te waarderen. Daarnaast zien we overal in de zorg, de medische wereld, op scholen of kinderdagverblijven, dat zeep dispensers een veel verkocht product zijn. Ook kan een kok in de horeca zich beter aan de voedselvoorschriften houden met bijvoorbeeld een folie dispenser, zodat bederfbaar eten veilig kan worden verpakt.

De verschillende soorten dispensers

In onze webshop ziet u vijf categorieën om uit te kiezen. Onder deze kopjes zal u in principe alles kunnen vinden dat u nodig heeft op het gebied van dispensers. Dit zijn de vijf soorten:

– Zeepdispensers

– De poetspapier rolhouders

– Poetsdoeken dispensers

– De rolhanddoekdispensers

– De toiletroldispensers

De dispensers van het merk Kimberly-Clark Professional

Kimberly-Clark Professional is wereldwijd al bijna anderhalve eeuw bekend als voornaam producent op het gebied van alles dat met hygiëne en schoonmaak te maken heeft. Bij Hygienesupply kunt u naar uw wens alle populaire dispensers van Kimberly-Clark Professional kopen.

Doordat klanten hebben meegewerkt aan de ontwikkelingen en innovaties aan deze producten, kunnen we stellen dat u hiermee écht uit de voeten kunt op de werkvloer of in sanitaire ruimtes. U heeft met dit merk daarom werkelijk het gevoel dat uw professionele wensen worden begrepen.

De dispensers van het merk Aquarius

Het merk Aquarius is zoals wellicht weet gelieerd aan het bekende Kimberly-Clark. Aquarius richt zich met name op gebruikers voor wie een zeer hoge hygiënische standaard noodzakelijk is. Het merk staat bekend om zijn vuilafstotende designs, dus zonder kieren of andere openingen. Ook heeft Aquarius een zelf ontwikkeld systeem waarbij de dispenser wordt behoed voor het invoeren van een te grote lading, vergelijkbaar met de brandstoftoevoer van uw auto.

Door middel van een ringconstructie in verschillende kleuren kunt u een dispenser van Aquarius mooi laten matchen met de verdere inrichting. Er is een speciale lijn met kleine formaten. In verband met duurzaamheid en milieubewust produceren wordt zo min mogelijk plastic gebruikt voor zowel het product zelf als de omhullende verpakking.

Benader onze productspecialisten voor vragen, informatie of een vrijblijvende offerte over dispensers

Natuurlijk wil u ook graag sanitaire ruimtes die u graag gebruikt, zeker als u misschien actief bent in een branche waarbij al dan niet wettelijke hygiënische normen bestaan. Bedenk ook dat dispensers een belangrijke rol kunnen spelen in het krijgen van een professionele uitstraling voor uw klanten. Want u zal waarschijnlijk ook liever een restaurant of hotel bezoeken met bijvoorbeeld een zeepdispenser in plaats van een blokje zeep bij de wasbak. Dit geeft een restaurant of hotel een luxueuze uitstraling.

Kijk daarom snel tussen ons grote aanbod van dispensers. Om het u makkelijk maken kunt u in onze webwinkel uw zoekopdracht makkelijker maken door te filteren op uw precieze keuze, totdat u precies heeft wat u wil.

Vanzelfsprekend kunt u bij onze klantenservice of onze productspecialisten terecht voor vragen, adviezen of informatie. Ook kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte, neem gerust contact met ons op!