PE wegwerphandschoenen - Hygienesupply

Bent u op zoek naar handschoenen om vuile handen te voorkomen? Kies dan voor PE handschoenen, deze zijn hier perfect voor. PE handschoenen zijn gemaakt van polyethyleen (PE). Deze handschoenen kunnen één keer gebruikt worden, omdat ze van dun materiaal gemaakt zijn. Door het dunne materiaal behoudt u het tastgevoel. Polyethyleen is een erg stabiel en belastbaar materiaal, dat weinig vocht opneemt. In onze webshop vindt u PE handschoenen in verschillende kleuren en verschillende maten. De handschoenen zijn geschikt om handen te beschermen tegen dagelijkse verontreiniging en door het dunne materiaal is alles goed te voelen.

Filteren
Sorteren op
Alle pe handschoenen

Toont alle 6 resultaten

Sorteer op

Geschikt voor iedere sector

Maar waarvoor worden de handschoenen eigenlijk gebruikt? De wegwerp handschoenen kunnen gebruikt worden voor veel verschillende doeleinden. Dit komt, doordat de handschoenen erg goed tegen veel verschillende (vloei)stoffen kunnen, zoals water, zuren en zoutoplossingen. De handschoenen zijn dus uitermate geschikt voor verschillende branches. Denk aan de horeca, transportbedrijven, haarstyling en veterinair. 

PE handschoenen in verschillende soorten en maten

De PE handschoenen zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw en groen. Naast deze kleuren verkopen we ook transparante handschoenen. Daarnaast kunt u kiezen uit gladde en uit geruwde handschoenen. De geruwde handschoenen geven u net wat meer grip tijdens het gebruik. Ook is er keuze in de lengtes van de handschoenen. In de webshop vindt u handschoenen van 30 centimeter lang en van 25 centimeter lang. Het is maar net wat de gebruiker prettig vindt werken.

Altijd een passende offerte

Twijfelt u en weet u niet zeker welke handschoenen u moet bestellen? Dat kunnen we ons goed voorstellen. U mag altijd contact met ons opnemen en dan helpen we met het kiezen van de juiste producten. De genoemde prijzen in de webshop zijn gebaseerd op kleine afnames. Bent u geïnteresseerd in het doen van een grote bestelling? Dan maken we graag een passende offerte voor u!