Professionele warmwater hogedrukreinigers

Wilt u de ruimte of uw machines écht goed schoonmaken? Kies dan voor een warmwater hogedrukreiniger van Dibo. Deze zijn breed inzetbaar: ze maken al uw schoonmaakklussen effectief & eenvoudig. En niet geheel onbelangrijk, uw machines zullen na gebruik geen vlekje of vuiltje meer bevatten!

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Alle warmwater hogedrukreinigers

Toont alle 9 resultaten

Sorteer op

Waarvoor gebruikt u een warmwater hogedrukreiniger zoal?

De warmwater hogedrukreinigers worden gebruikt voor diverse toepassingen in bijvoorbeeld de bouw, de industrie en de agrarische sector. Warmwater hogedrukreinigers worden hoofdzakelijk gebruikt voor het reinigen van auto’s en vrachtwagens en in de levensmiddelenindustrie. Daarnaast zijn ze ideaal voor het verwijderen van graffiti of kauwgum en voor het reinigen van gevels.

 

De voordelen van een warmwater hogedrukreiniger

Over het algemeen spuit een koudwater hogedrukreiniger al veel vuil weg, maar soms is dit niet genoeg. Kies dan voor een warmwater hogedrukreiniger. Deze is vooral praktisch wanneer u veel en vaak schoonmaakt. Net als bij het afwassen van vuile vaat, lukt het schoonmaken niet altijd met koud water. Hierbij kiest u ook (vrijwel) altijd voor warm water uit de kraan. De voordelen van een warmwater hogedrukreiniger zijn:

 • …Warm water verzacht gestolde olie en vet, waardoor het eenvoudig te verwijderen is;
 • …Het bespaart tijd, doordat vuil sneller loskomt. U kunt zo’n 35% tijd besparen door te kiezen voor een warmwater hogedrukreiniger;
 • …Kiemvorming van bacteriën wordt verminderd wanneer u reinigt met warm water;
 • …Oppervlakten of machines die zijn gereinigd met warm water drogen sneller en zijn hierdoor weer sneller te gebruiken;
 • …Bepaalde grondstoffen zoals vet, olie en hars kunnen meestal verwijderd worden zonder gebruik te maken van reinigingsmiddelen. Dit bespaart geld en het milieu wordt minder aangetast.

 

Dibo warmwater hogedrukreinigers

Hygienesupply biedt hogedrukreinigers van Dibo aan in haar assortiment. Dibo produceert zowel koudwater als warmwater hogedrukreinigers. De warmwater hogedrukreinigers van Dibo:

 • …Zijn geschikt voor intensief en veelzijdig gebruik;
 • …Zijn eenvoudig te bedienen;
 • …Zijn gemaakt van duurzaam materiaal;
 • …Zijn milieuvriendelijk door hun branderketels met een hoog rendement;
 • …Kennen een ongekende kracht en presteren in alle werkomstandigheden;
 • …Zijn lek- en thermisch beveiligd;
 • …Hebben een lange levensduur.

Wij leveren hogedrukreinigers van 90 tot 600 bar: aangedreven door een elektro-, benzine- of dieselmoter. De types PW-H28, PW-H50 en PW-H100 worden geleverd samen met een hogedrukslang (met draaikoppeling), een hittebestendig hogedrukpistool met swivel, een nieuwe RVS lans met opschroefbare spuitkopbescherming en een nozzle voor lans. De IBH-M en IBH-L komen inclusief een enkele spuitlans met hogedruksproeier, een hogedrukpistool met swivel, een hogedrukslang en een voedingskabel. Het reinigen van auto’s, vrachtwagens, kratten of andere materialen wordt met de warmwater hogedrukreinigers van Dibo een eenvoudige en doeltreffende klus!

 

Wilt u meer informatie of een advies? Neem contact op met Hygienesupply

Heeft u nog vragen over de warmwater hogedrukreinigers van Dibo? Of wilt u graag geadviseerd worden voor u een hogedrukreiniger aanschaft? Neem dan contact op met onze klantenservice.