Vikan combi bezems

Bij het kopen van een Vikan vloerveger is het zaak om vooraf goed na te gaan waarvoor u deze precies gaat gebruiken. In onze webshop treft u deze types Vikan bezems: zacht, medium, hard, bezemstelen en ophangsystemen. Tot slot vindt u hier meer informatie over de verschillende hardheden van vegers. De combi veger is een gewilde bezem bij onder andere supermarkten, bakkerijen, de vleesverwerkende industrie en op tal van productielocaties die verplicht moeten werken met voedingsmiddelengeschikte schoonmaakproducten. In onze webwinkel voor de professional in schoonmaak, reiniging en onderhoud treft u vanzelfsprekend elk type professionele bezem of industriële bezem, en dus ook de combi bezem. Wij bieden in onze online winkel veel producten aan van het Deense merk Vikan. Hun bezems voldoen aan de hoogste standaard als het gaat om efficiency, ergonomie, duurzaamheid en de wetgeving zoals die internationaal en in de EU geldig is. Ook zijn hun bezems ontwikkeld in samenspraak met de industrie. Daarmee voldoen ze dus precies aan uw normen of de wensen van schoonmaakpersoneel.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle combi bezems

Toont alle 7 resultaten

Sorteer op

Een Vikan HACCP bezem voor zowel losmakend als verzamelend vegen

Zoals bekend mag worden verondersteld bevat een combi bezem zowel zachte als harde polyester vezels. Hierdoor wordt het op een makkelijke manier mogelijk om met één en dezelfde bezem plakkend of aangekoekt vuil met het ene gedeelte los te krijgen en met het andere deel bijeen te vegen. Deze opzet maakt deze multifunctionele bezem zo prettig om mee te werken.

De combivegers van Vikan zijn verkrijgbaar in de lengtes 400 en 600 millimeter. Met de maatvoering van 40 centimeter lukt het in de regel goed om de wat slechter bereikbare delen in een productieruimte te coveren. Daarnaast zijn er natuurlijk grote vloeroppervlaktes die vrij zijn van obstakels en dus effectief schoon te houden zijn met de combi bezem van 60 centimeter.

Daarnaast zijn de bezems leverbaar in elf kleuren. Zoals op veel plekken waarbij een uitstekende hygiëne belangrijk is of zelfs wettelijk verplicht, zal u willen werken met de bekende HACCP kleurcodering. Vanzelfsprekend houdt een merk als Vikan hiermee rekening bij het ontwikkelen en produceren van bezems, want elke Vikan veger is namelijk leverbaar in de kleuren van dit hygiënische coderingssysteem. Ideaal dus om kruisbesmetting te voorkomen door per afdeling in een ziekenhuis of per productielocatie een andere en voor iedereenduidelijk te onderscheiden kleur van elke bezem te hanteren.

De 5 voordelen van de Vikan combi bezems uit onze webshop

1. De Vikan combi bezems kunnen intensief gebruikt worden door hun onverwoestbare kwaliteit.

2. Elke veger van Vikan is licht in gewicht, om uw medewerker zo min mogelijk fysiek te belasten.

3. De combi vegers bestaan uit naadloze volledig gerecyclede materialen.

4. Alle Vikan combi bezems zijn goedgekeurd volgende de Amerikaanse FDA standaard en daarmee gegarandeerd wettig toegestaan en voedingsmiddelengeschikt. Ook zijn ze geschikt verklaard voor de EC1935/2004 regels voor bezems die worden gebruikt bij bedrijven die werken met etenswaren. Op verzoek sturen wij u hiervan de afschriften van de certificering toe.

Bestel ook online het toebehoren van uw Vikan combi bezem

Behalve bezems treft u in onze webwinkel ook nog bijbehorende producten waarvoor u mogelijk belangstelling heeft. Zo zijn er diverse types van de Vikan bezemsteel. Deze zijn gegoten uit één stuk ter voorkoming van kruisbesmetting en uiteraard leverbaar in de kleuren van de HACCP indeling.

U bereikt een nog betere hygiënestandaard in uw bedrijf of organisatie met een bezem ophangsysteem. Ook verlengt dit systeem om schoonmaakmaterialen te ordenen de levensduur van elke bezem en u hebt uw schoonmaakproducten altijd overzichtelijk binnen handbereik, eventueel gerangschikt op de HACCP kleurindeling. Deze ophangrekken zijn bestand tegen zeer hoge temperaturen, zijn eenvoudig schoon te houden en de vegers maken door de hangpositie geen contact met de grond.

Neem contact op met onze verkoopadviseurs voor vragen, extra informatie, advies of een offerte

Heeft u vragen, wenst u een offerte, een advies of nog wat aanvullende informatie? Neem dan gerust contact op met onze productspecialisten op de klantenservice van Hygienesupply. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch te bereiken op het nummer 0345 – 724900. Ook kunt u mailen naar info@hygienesupply.nl.