Stofzuigerzakken voor industriële stofzuigers

Bent u in het bezit van één van onze industriële stofzuigers of bouwstofzuigers? Dan vindt u het vast een fijn idee wanneer u beschikt over (genoeg) bijbehorende stofzuigerzakken. Na een tijdje raakt de stofzak namelijk vol, waardoor de zuigkracht van uw stofzuiger afneemt. Om de zuigkracht maximaal te houden, is het belangrijk dat u de stofzuigerzak regelmatig vervangt. Gebruik hiervoor de stofzuigerzakken van Dibo of Numatic, te bestellen in de webshop van Hygienesupply.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Alle stofzuigerzakken

Toont alle 9 resultaten

Sorteer op

Geschikte stofzakken voor stofzuigers van Numatic en Dibo

Bij Hygienesupply verkopen wij stofzuigers voor in de bouw en de industrie. De Numatic bouwstofzuigers zijn erg geschikt voor dagelijkse reinigingstaken, maar ook voor het afzuigen van onder andere houtstof. Daarnaast verkopen wij industriële stofzuigers van Numatic, maar ook van Dibo. Van deze merken verkopen wij ook de bijbehorende stofzuigerzakken.

Dibo

De Dibo stofzuigerzakken zijn geschikt voor Dibo P13-D, de P80WD en de P81WD. In de verpakkingen vindt u 5 stuks stofzuigerzakken. De stofzakken van de Dibo P13-D zijn daarnaast ook geschikt voor andere typen stofzuigers.

Numatic

Van het merk Numatic hebben wij meerdere typen stofzakken in ons assortiment. Zo verkopen wij naast de ‘standaard’ stofzakken ook filterzakken voor fijnstof en open stofzakken. Bekijk – voor u deze bestelt – goed welk type stofzak past bij uw model stofzuiger. Het typenummer vindt u op het typeplaatje, of op de verpakking van uw stofzuiger.


De voordelen van de stofzakken van Hygienesupply

De stofzakken van Numatic en Dibo beschikken over de volgende voordelen: Ze vangen het vuil op en houden deze ook goed vast; De stofzakken sluiten naadloos aan op de stofzuiger, zodat er geen vuil in de binnenruimte van de stofzuiger kan komen; Ze zijn gemaakt van stevig materiaal, waardoor de zakken niet snel zullen scheuren; De stofzuigerzakken van Hygienesupply hebben een stevig en passend inzetstuk, die gemakkelijk af te sluiten is zonder in aanraking te komen met het stof.


Vragen over stofzuigerzakken voor industriële stofzuigers

Komt u er tijdens het bestellen niet uit welk type stofzak perfect is voor uw stofzuiger? Voor vragen en/of advies kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Bel naar +31 (345) 72 4900 of stuur een mailtje naar info@hygienesupply.nl.