De beste huidbeschermingscrème tegen niet in water oplosbare stoffen

Het reinigen en beschermen van de huid wordt steeds belangrijker. We zijn ons dermate bewust van de schade die niet in water oplosbare stoffen kunnen toebrengen aan de huid. Huidbescherming is noodzakelijk om te voorkomen dat olieachtige stoffen blijven hangen en de huid verouderen of zelfs beschadigen. Denk hierbij aan olie, lak, grafiet, metaalstof en roet. Het zijn vaak de techneuten en monteurs die bekend zijn met de venijnige vlekken van deze producten, maar de gevolgen voor de huid worden nog vaak onderschat. Gevolg: het blijven boenen en schrobben op de huid zonder enig resultaat, maar wel veel consequenties. Hygienesupply heeft daar de oplossing voor: de beste huidbeschermingscrème tegen niet in water oplosbare stoffen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Eigenschappen van deze huidbeschermingscrème

Deze crème kenmerkt zich door pigmenten die de huid zeer krachtig beschermt. De zalf is een evenwichtig en volledig huidzorgprogramma en het houdt de huid permanent gezond. Het zorgt niet alleen voor de juiste ontsmetting, maar het beschermt en verzorgt de huid intens. Deze nieuwe zalf werkt door middel van speciale vuilbindende emulgatoren. Het is tevens vrij van vet en siliconen en perfect om te gebruiken als huidbescherming tegen olieachtige stoffen. Hierdoor is de huid permanent gezond en het hele jaar door sterk en weerbaar. Consequente huidverzorging met de huidbeschermingscrème tegen olieachtige stoffen ondersteunt de regeneratie van de huid en maakt de huid beter bestand tegen dagelijkse invloeden.

Waarvoor wordt deze huidbeschermingscrème gebruikt?

Deze crème wordt met name als huidbeschermingscrème tegen industriële vervuiling gebruikt. Veelal in de bouw en in laboratoria is het een veelgebruikt product. Deze beroepen zorgen ervoor dat werknemers dagelijks in contact komen met zuren, zouten, kalk en cement. Maar ook de monteur en verpleegster lopen risico op micro bacteriële besmettingen. Bijvoorbeeld door olie, vet en metaalstof. Om te voorkomen dat werkzaamheden zorgen voor een permanente beschadiging aan de huid, is de huidbescherming tegen kleurstoffen, zouten, reinigingsmiddelen en kalk van groot belang. Breng hem dagelijks aan en het wordt direct opgenomen. Ondersteun de huid extra in de koudere maanden om te voorkomen dat de schadelijke stoffen in kloofjes van handen komen. Er bestaat ook een huidbeschermingscreme tegen in water oplosbare stoffen.

Hoe gebruik ik deze huidbeschermingscrème optimaal?

De speciale huidbeschermingscrème tegen niet in water oplosbare stoffen is niet geschikt om onder handschoenen te dragen. Het heeft tijd nodig om in te trekken en om te ademen. Gebruik de crème daarom aan het begin en aan het eind van de dag. Om te weten welke zalf voor u geschikt is, bestaat er een puntensysteem.

Blauw: huidbescherming voor verschillende types huidbelasting
Blauwgroen: producten voor handdesinfectie met of zonder water
Groen: huidreiniging volgens het type van vervuiling
Rood: huidverzorging aangepast aan het huidtype (bijvoorbeeld wanneer iemand gevoelig is)

Persoonlijk advies van onze specialisten

Onze specialisten staan klaar om alle vragen te beantwoorden over de Stoko travabon créme. Neem gerust contact met ons op en we helpen u graag persoonlijk verder.