Reinigingsproducten voor de Horeca

Dipp biedt een breed scala milieuvriendelijke reinigingsproducten voor de horeca

Dipp reinigingsproducten zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in ruimten waar voedingsmiddelen verwerkt worden. Doordat er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van natuurlijk grondstoffen zijn de schoonmaakmiddelen ook biologisch afbreekbaar en dus bij uitstek geschikt als reinigingsproduct voor in de horeca. Alle producten van Dipp hebben 1 ding gemeen, ze zijn economisch, efficiënt en eerlijk. Gebruikt u liever biologische schoonmaakmiddelen? De producten van BIOnyx zijn gemaakt van natuurlijke bestanddelen die vuil snel oplossen, 100% biologisch afbreekbaar en dierproefvrij. Zo reinigt u alles gemakkelijk en snel zonder gebruik te maken van chemicaliën. Daarnaast heeft Hygienesupply ook haar eigen lijn reinigingsproducten. Deze reinigingsproducten zijn van A-kwaliteit maar dan een stuk voordeliger.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Alle keukenhygiëne

Toont alle 11 resultaten

Sorteer op

Waar kan ik de milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen van Dipp allemaal voor gebruiken?

Ons eigen merk reinigingsproducten verwijderen met gemak alle ingebakken vetten en oliën van bijvoorbeeld ovens, bakplaten, friteuses en afzuigkappen, RVS, fornuizen en snijplanken etc. De Extra Krachtige Keukenontvetter van ons eigen merk maakt uw keuken weer brandschoon. Daarnaast kunt u zorgen dat uw keuken apparatuur weer optimaal glimt met de Dipp RVS reiniger. Uiteraard is het van groot belang dat buiten het feit dat een u een goede reiniging laat plaatsvinden er ook nog bepaalde gedeelte gedesinfecteerd worden, ook hier voorziet Dipp met een desinfectiemiddel.

Maak het schoonmaakproces nóg efficiënter

Bent u op zoek naar producten waarmee u gemakkelijk kleurcodering kunt toepassen binnen uw organisatie? Dan kunt u een kijkje nemen in het assortiment van Dipp. Dipp onderscheidt zich door haar producten te coderen met een kleur. Daarnaast bieden wij diverse schoonmaakartikelen aan waarmee u het schoonmaakproces binnen uw bedrijf nóg gemakkelijker kunt maken. Denk hierbij aan bezems, borstels, schrobbers en reinigingsmachines.

Voor meer informatie, vragen en/of advies kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice (0345 725 505). Wij staan u graag te woord. Wilt u direct een offerte aanvragen? Vul dan het contactformulier in, of stuur een mail naar info@hygienesupply.nl.