Vikan Medium Bezems in HACCP kleuren

Vikan medium bezems in verschillende soorten en maten

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede en duurzame bezem om droge én natte oppervlakken effectief schoon te kunnen maken? Ga dan voor de medium bezems van Vikan, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Door het op een unieke manier plaatsen van de borstelvezels, zijn de bezems goedgekeurd voor de steeds strenger wordende eisen van de voedingsmiddelenindustrie. Daarnaast zijn ze geproduceerd met FDA goedgekeurde materialen. Dit maakt de Vikan bezems geschikt voor gebruik in ruimtes waar voedingsmiddelen geproduceerd worden.

Ook voor andere type ondergronden biedt Vikan speciale bezems aan. Zo zijn er zachte bezems voor gladde en droge vloeren en harde bezems voor natte oppervlakken en buiten. Voor het verwijderen van hardnekkig vuil, zoals vlees en vet, zijn er combi bezems verkrijgbaar.

 

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle medium bezems

Toont alle 5 resultaten

Sorteer op

Vikan medium bezems met UST technologie

De bezems van Vikan garanderen meer effectieve reiniging door de manier waarop de borstelvezels zijn geplaatst. De volledig gegoten vezels en de gladde afwerking laten de bezems van Vikan sneller drogen. Deze UST technologie zorgt ervoor dat het risico op kruisbesmetting beperkt worden en belooft uw organisatie een uitstekende hygiëne. Door de medium bezems van Vikan aan te bieden in 8 verschillende kleuren, kunt u deze gemakkelijk integreren in het HACCP systeem. Kies bijvoorbeeld voor een rode bezem in de keuken en een blauwe voor het sanitair gedeelte, zodat uw organisatie zal voldoen aan de eisen voor hygiëne aan de hand van kleurcodering. Lees meer over de kleuren en het gebruik van HACCP en ontdek hoe dit systeem voor jouw organisatie het beste kan gaan werken.

 

Veilig en ergonomisch schoonmaken met Vikan medium bezems

De Vikan medium bezems voldoen aan de strenge eisen van materiaalgebruik en zijn door verschillende veiligheidstesten gekomen. Hierdoor maakt u gegarandeerd gebruik van een veilige en kwalitatief goede bezem. Daarnaast zijn de bezems zo ontwikkeld dat uw personeel ergonomisch te werk kan gaan, wat weer bijdraagt aan een veilige en gezonde werkomgeving. De bezems van Vikan zijn eenvoudig schoon te maken en bevatten ze geen scherpe interne hoeken. Verhoog de voedselveiligheid door uw bezem goed te reinigen en te onderhouden. Het opvolgen van deze instructies zal resulteren in een duurzaam gebruik en een plezierige manier van schoonmaken. 

 

Combineer met ophangsystemen en borstels

Om de Vikan bezem compleet te maken, kunt u bij Hygienesupply ook terecht voor bijbehorende bezemstelen. Deze bezemstelen zijn te verkrijgen in maten die geschikt zijn voor de desbetreffende situatie. Door te kiezen voor een steel met de juiste lengte, zorgt u ervoor dat uw personeel ergonomisch kan werken en werkomstandigheden bevorderd worden. Om al uw bezems bij elkaar op te kunnen bergen, kiest u voor een ophangsysteem van Vikan. Hiermee brengt u orde aan op de werkplek en zullen de bezems sneller drogen, waardoor bacteriegroei verminderd wordt. Schaf naast een Vikan bezem ook verschillende borstels aan, zodat u ook op andere gebieden in uw organisatie kunt voldoen aan de hygiëneregels.