Valinn doorschuifvaatwassers

Doorschuifvaatwassers

Indien u gelijk van alle gemakken voorzien wilt zijn kunt u kiezen voor een professionele doorschuifvaatwasser. De “doorschuivers” kunnen worden uitgebreid met RVS werktafels die eventueel voorzien van een spoelbak en een spoeldouche. Op deze wijze heeft u de mogelijkheid om de borden en ander servies eerst voor te spoelen alvorens ze in de vaatwasmachine terecht komen. Tevens werkt een doorschuifvaatwasser ergonmischer omdat u de bestek kratten zo de machine in kunt schuiven inplaats van tillen. De doorschuifvaatwassers kunnen worden voorzien van extra opties zoals zeepdoseersysteem zodat u niet bij elke wasbeurt zeep en glansspoelmiddel hoeft bij te vullen. 

 

Filteren
Sorteren op
Alle doorschuif vaatwassers

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

Voordelen van een doorschuifvaatwasser

Zoals eerder al vermeld is het mogelijk deze vaatwasmachines uit te breiden met RVS werktafels en spoelkranen. Maar daarnaast hebben deze vaatwasser vaak een zelfreinigend functie zodat u hier minder aandacht aan hoeft te besteden dan normaal. De onderdelen zijn ontwikkeld en vervaardigd van de beste materialen zodat de machine geschikt is om continu achter elkaar te kunnen draaien. Uiteraard zijn de wasprogramma’s zeer snel zodat u in korte tijd enorme hoeveelheden vaatwerk weg kunt wassen. 

 

Service en Installatie

Service is voor ons een punt waarin wij ons willen onderscheiden van de rest van de markt. In uw horeca gelegenheid is het vaak hectisch en druk op zulke momenten kunt u geen storingen aan uw machine gebruiken. Mocht er onverhoops toch een storing plaatsvinden bieden wij u een 24 uurs storingsdienst die 7 dagen per week beschikbaar is. U krijgt in dit geval direct een technisch specialist aan de lijn die direct voor u aan de slag gaat uw storing op te lossen. Bij Valinn is gelden er zeer gunstige garantievoorwaarden. Standaard geven zij een fabrieksgarantie van 1 jaar. Kiest u ervoor om met de aanschaf van een vaatwasser direct een service- onderhoudsovereenkomst af te sluiten, dan krijgt u 3 jaar lang garantie op alle componenten en 3 jaar lang geen voorrijkosten en arbeidskosten.