Toiletroldispensers voor uw sanitaire ruimte(s)

Heeft u uw eigen restaurant, bent u werkzaam in de gezondheidszorg, het onderwijs of de detailhandel? Dan beschikt deze hoogstwaarschijnlijk over (openbare) toiletten. Voor uzelf en voor uw gebruikers is het belangrijk dat deze netjes en fris worden ingericht. De toiletroldispensers van o.a. merken als Kimberly Clark geven uw sanitaire ruimte een opgeruimde en verzorgde uitstraling. Daarnaast draagt de aanschaf hiervan bij aan de hygiëne van uw toilet(ten).

Filteren
Sorteren op
Alle toiletrol dispensers

Toont alle 8 resultaten

Sorteer op

Diverse soorten toiletpapierhouders afhankelijk van de drukte binnen uw bedrijf

Afhankelijk van hoe drukbezocht de sanitaire ruimtes binnen uw organisaties zijn, stelt u vast welk type toiletrolhouder het beste bij uw bedrijf past. Wanneer u werkzaam bent binnen bijvoorbeeld een klein kantoor, dan kunt u het beste kiezen voor een houder met een enkele toiletrol, of een toilettissue dispenser. Deze zijn ideaal voor dagelijks gebruik.

Gaat het om openbare toiletten in het onderwijs, de horeca of de zorgsector, dan is het verstandig om te kiezen voor een duo of jumbo dispenser. Deze beschikken over een hoge capaciteit, waardoor u hier weinig omkijken naar zult hebben.

Om verstopte leidingen te voorkomen en afval te verminderen, kiest u voor toilettissue dispensers. Op deze manier zal de gebruiker minder papier consumeren én raakt hij of zij niet de gehele rol aan, wat vervolgens weer bijdraagt aan de hygiëne binnen uw organisatie.


Combineer de dispensers met het juiste toiletpapier

Naar aanleiding van uw keuze voor de juiste houder, schaft u vervolgens het juiste toiletpapier aan. In het geval van een duo dispenser kiest u voor kleine of jumbo rollen. Gevouwen toiletpapier leent zich uitstekend voor het gebruik in combinatie met een toilettissue dispenser.


Alles voor een complete hygiëne bij Hygienesupply

Na het gebruik van het toilet, is het belangrijk dat de gebruiker zijn of haar handen goed wast. Om ervoor te zorgen dat er altijd genoeg zeep en handdoekjes aanwezig zijn, maakt u gebruik van onze rolhanddoekdispensers en zeepdispensers. Op deze manier zorgt u ervoor dat u uw sanitaire ruimte(s) zo hygiënisch mogelijk inricht.

Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.