Professionele vaatwassers

Professionele vaatwassers

Een professionele vaatwasser die bijvoorbeeld geplaatst is in een horeca gelegenheid moet aan hele andere vereisten voldoen dan een vaatwasser die gebruikt word in een gezinssituatie. Bij professioneel gebruik is het heel erg van belang dat een vaatwasmachine zijn wasprogramma zeer snel kan afronden en op deze wijze veel meer vaat kan verwerken dan een conventionele vaatwasser. Daarnaast zijn alle onderdelen die zich bevinden in een professionele vaatwasser er op ontworpen dat deze meerdere malen tot wel continu per dag draaien. Natuurlijk is er voor iedere situatie een perfect passende vaatwasser. Om de beste keuze te maken die bij uw situatie past is het wellicht verstandig om contact op te nemen met een van onze adviseurs zijn zullen u gratis en vrijblijvend adviseren. 

 

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle professionele vaatwassers

Resultaat 1–24 van de 33 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Voordelen van een professionele vaatwasser

In de hectiek van de horeca is het van belang dat u weinig omkijken heeft naar uw vaatwasser. Deze moet gewoon zijn taak uitvoeren, namelijk dat vaatwassen en die moet vooral goed schoon zijn. In tegenstelling tot huis tuin en keuken vaatwassers die vaak een half uur tot anderhalf uur doen over een wascyclus kan een professionele vaatwasser van Valinn zijn programma afronden in 60 sec. U kunt hierdoor enorme hoeveelheden vaatwerk wegwassen. Tevens beschikken de machines over een mogelijkheid om diverse accessoires te herbergen zoals zeepdoseersystemen, boosterpompen en diverse andere mogelijkheden die het wassen van de vaat makkelijker maken. Speciaal voor het reinigen van de grote vaat vindt u in ons assortiment pannenwassers van Valinn. Vraag een van onze adviseurs om samen met u te kijken welke machine het beste past bij uw situatie. 

 

Service en Installatie

Service is voor ons een punt waarin wij ons willen onderscheiden van de rest van de markt. In uw horeca gelegenheid is het vaak hectisch en druk op zulke momenten kunt u geen storingen aan uw machine gebruiken. Mocht er onverhoops toch een storing plaatsvinden bieden wij u een 24 uurs storingsdienst die 7 dagen per week beschikbaar is. U krijgt in dit geval direct een technisch specialist aan de lijn die direct voor u aan de slag gaat uw storing op te lossen. Bij Valinn is gelden er zeer gunstige garantievoorwaarden. Standaard geven zij een fabrieksgarantie van 1 jaar. Kiest u ervoor om met de aanschaf van een vaatwasser direct een service- onderhoudsovereenkomst af te sluiten, dan krijgt u 3 jaar lang garantie op alle componenten en 3 jaar lang geen voorrijkosten en arbeidskosten.