Vikan Transport: Het beste voor de transportsector

Schoonmaakartikelen voor het transport

Het Deense Vikan is wereldwijd marktleider in producten voor schoonmaak en hygiëne voor industrie, foodsector, de medische wereld én de transportsector. De Vikan transportlijn bestaat uit een ruim assortiment met elk gewenst product in elke gewenste maat of kleur voor uw loodsen, vrachtauto’s, of delen daarvan zoals velgen, dashboards of ramen. Wie kiest voor professionaliteit, gaat voor Vikan.

Dit zijn de 6 eigenschappen van artikelen van Vikan voor hygiëne en schoonmaak in uw bedrijf of organisatie in de transport wereld:

 1. Kostenreductie op zowel materiaal als arbeidsuren.
 2. Artikelen van Vikan voldoen aan alle recente Amerikaanse en Europese wetgeving en normen.
 3. Vikan producten kennen standaard een lange levensduur.
 4. Veel aandacht voor ergonomisch design voor het verlichten van werkdruk en ter voorkoming van blessures en ziekteverzuim.
 5. Gericht op het voorkomen van bacteriële kruisbesmetting.
 6. Leverbaar in diverse kleuren voor kleurgecodeerd schoonmaken.

Ook treft u in het assortiment van Vikan hulpstukken zoals koppelingen of adapters en tal van ophangsystemen.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle transport

Resultaat 1–24 van de 62 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Vikan schoonmaakartikelen voor de auto

Voor een positief imago en het werkplezier van uw chauffeurs is het zaak om de schoonmaak en hygiëne van vrachtauto’s, bedrijfswagens, bestelbusjes, stadsbussen en trams goed op orde te hebben. Dit geldt zeker als u als transport bedrijf actief bent in zaken die een wettelijk vereiste hygiënestandaard hebben, zoals bij het vervoer van voedingswaren.

Vikan is het enige merk met een volledige complete lijn van alles dat een chauffeur of tansport- en vervoerondernemer zich kan wensen. Zij waren dan ook bij de ontwikkeling betrokken. Er is behalve ergonomie ook ingespeeld op snelheid, want voertuigen moeten natuurlijk zo min mogelijk stil staan.

Zeer populair in de transportsector zijn de water-, tijd- en zeepbesparende wasborstels met watertoevoer. Of de streeploos werkende chemicaliënbestendige raamwissers en raamtrekkers met verschillende opties. Ook zijn deze leverbaar met de zo gewilde waterdoorlatende telescoopstelen. Deze telescoopstelen zijn verkrijgbaar in diverse lengtes, zoals 2 meter3 meter of zelfs 6 meter.

Een ander vaak besteld product door transportbedrijven is de Vikan velgborstel van gegalvaniseerd metaal en onverwoestbare polyester beharing en rubber randen om de laklaag te beschermen.

Microvezeldoeken van Vikan

Vikan heeft microvezeldoeken voor verschillende doeleinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan reiniging op een harde of zachte ondergrond. Standaard zijn Vikan microvezeldoekjes bestand tegen regelmatige wasbeurten in wasserijen en behouden op de lange termijn hun reinigende kracht. Dit is toe te schrijven aan de krachtige structuur en de keuze voor 80 % polyester en 20% polyamide.

De Vikan microvezeldoeken werken zowel bij droog als vochtig gebruik. Ze staan bekend om de enorme absorptie. Als getal voor de schrobfactor (slijtage) geldt 34. De standaard maatvoering is meestal 32 x 32 centimeter en optioneel 40 x 40 centimeter. Elk pak bevat vijf stuks. Kies in het kleurvenster uw gewenste keuze. Met één muisklik heeft u een microvezeldoekje opgenomen in uw persoonlijke verlanglijstfunctie.

Vikan kwasten en penselen

Vikan heeft een keur aan kwasten en penselen. Dikwijls zijn modellen leverbaar met een korte of een lange steel. Hieronder treft u zes opties.

 1. Stoffer en blik
 2. Handveger
 3. Sneeuwborstel
 4. Setjes kwasten voor verschillende doeleinden. Naast schilderen kunt u ze gebruiken voor eenvoudige onderhoudsklussen of het verwijderen van stof op plekken waar u moeilijk bij kunt.
 5. Interieurborstel voor ventilatieroosters of dashboards.