Desinfectiedoekjes: snel en makkelijk desinfecteren

Onze gebruiksklare desinfectiedoekjes en ontsmettingsdoekjes doden binnen een snelle tijd bacteriën, schimmels en andere ongewenste micro-organismen. Ideaal als u weinig tijd heeft en even snel wilt schoonmaken tussendoor. De desinfectiesdoekjes van Hygienesupply.nl voldoen aan alle wetgeving en veiligheidsnormen om te gebruiken in de voedselindustrie, horeca en de gezondheidszorg. Op zoek naar professionele desinfectiedoekjes of andere desinfectiemiddelen voor uw bedrijf of organisatie? Hygienesupply levert uw benodigde schoonmaakproducten en desinfectiemiddelen direct uit voorraad. 

 

Wij hebben de volgende desinfectie doekjes op voorraad:

 

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Alle desinfectiedoekjes

Toont alle 4 resultaten

Sorteer op

Hoe werken desinfectiedoekjes?

Disinfection wipes kunnen worden gebruikt als middel ter bestrijding van bacteriën, gisten en schimmels op kleine harde oppervlakken en materialen, zoals zoals thermometervoelers, toetsenborden, telefoons, deurklinken, toiletbrillen, messen en tangen. Onze gebruiksklare alcoholhoudende doekjes bevatten Ethanol en Isopropyl Alcohol waardoor ongewenste micro-organismen dood gaan. Door oppervlakken en voorwerpen te ontsmetten met  desinfecterende doekjes, kunnen micro-organismen zich niet verder verspreiden en voorkomt u kruisbesmetting. U kunt de alcohol wipes dan ook het best direct na het reinigen van voorwerpen of oppervlakken gebruiken. 

Gebruik van desinfectiedoekjes

Het is belangrijk om de te desinfecteren oppervlakken en materialen eerst grondig te reinigen. Dit kan met water, maar voor het beste resultaat kunt u onze reinigingsmiddelen gebruiken. Spoel daarna het gebruikte reinigingsmiddel goed af met schoon water en maak het oppervlak of voorwerp droog met disposable papier. Het te desinfecteren droge oppervlak bevochtigen met een disinfection wipe door al wrijvend enige druk op het doekje uit te oefenen. Voor optimale desinfectie en ter voorkoming van kruisbesmetting, elk desinfectiedoekje slechts 1 keer gebruiken. Na behandeling het oppervlak aan de lucht laten drogen. 

Voordelen van CMT Desinfectiedoekjes

Onze gebruiksklare CMT Disinfection Wipes bieden vele voordelen bij het reinigen en desinfecteren van kleine harde voorwerpen en oppervlakken, zo hebben de desinfecterende doekjes altijd de juiste verhouding actieve ingrediënten, gaan er minder stoffen verloren en werkt het desinfectiemiddel effectiever. De doekjes en het desinfectiemiddel zitten in één handige verpakking. Pak een desinfectiedoekje, gebruik het en het kan meteen in de prullenbak. De desinfectie wipes komen vaak met een dispenser die gemakkelijk door het personeel te bedienen is. Behalve dat het voor een professionele uitstraling zorgt, verminder het ook de spreiding van bacteriën. Bij het gebruik van een alcohol wipe die in een desinfectie doekjes dispenser gevestigd is, vermindert u de contactmomenten. Dit minimaliseert de spreiding van bacteriën en virussen.

Advies nodig

Heeft u vragen of advies nodig over reinigen en desinfecteren? Neem dan contact met ons op. Hygienesupply is namelijk dé specialist op het gebied van hygiëne in de horeca, gezondheidszorg, voedselindustrie, transportsector, detailhandel en onderwijs. Naast desinfectiedoekjes hebben wij nog andere reinigingsmiddelen voor het ontsmetten van handen of het desinfecteren van gladde oppervlakken in ons assortiment, zoals handdesinfectiemiddelen, desinfectie sprays en dispensers voor desinfectiemiddelen.