Zeepdispensers voor professioneel gebruik

Bij Hygienesupply treft u alle types zeepdispensers voor professioneel gebruik voor onder andere plekken als scholen, zorginstellingen, restaurants, hotels, professionele keukens en overige horeca gelegenheden. 

Wilt u een zeepdispenser hangend of aan de wand, eentje met 3 of 4 reservoirs, elektronisch, manueel of per fles, een bepaalde kleur of een uitgekiend design dat matcht met het interieur van uw toiletten, keuken of andere sanitaire ruimtes? U kan het snel en gemakkelijk online kopen in de webshop van Hygienesupply!

 

Filteren
Sorteren op
Alle zeepdispensers

Toont alle 8 resultaten

Sorteer op

Uitgebreid aanbod zeepdispensers

Vaak denken mensen bij zeepdispensers aan de horeca, maar ook bij kantoren of verschillende soorten bedrijven ligt een keuze best voor de hand. Het is nu eenmaal een voordelige en eenvoudige hygiëne oplossing. Er zijn allerlei maten en soorten vullingen leverbaar, van standaard handzeep tot industriële zeep. Pas dus de keuze voor een dispenser aan op de omgeving waarin deze moet staan, want de al dan niet wettelijk vereiste hygiëne standaard kan nogal verschillen per klant.

Let bij een zeepdispenser kopen verder op de mate waarin mensen deze gebruiken en of u een contactloze sensor zou willen in uw publieke wasruimtes. Maak verder een keuze tussen een handreiniger of een automatische zeepdispenser. De gebruikte materialen uit ons assortiment zijn roestvrij staal, kunststof of aluminium. Let op dat uw bestelling meestal exclusief een zeepvulling is. Deze kunt u los bijbestellen.

Wand zeepdispensers en staande zeepdispensers

Zeepdispensers kunnen hangend of aan de wand worden bevestigd. Met een wandmodel weet u zeker dat hij door de bevestiging altijd vast zit en niet van zijn plek komt. Dit kan handig zijn als u rekening wil houden met eventuele diefstal of baldadigheid.

Verder kan een aan de wand gemonteerd type, als u de muur niet wil beschadigen, door middel van montagelijm of kit worden bevestigd op elk oppervlak. Eventueel zijn de zeephouders voor een doe-het-zelver makkelijk te monteren, naast de standaard eigenschappen van simpel te reinigen en eenvoudig te vullen met een navulling in de juiste maat.  

De wand zeepdispenser met sensor

Een van de belangrijkste innovaties op plekken waarbij handzeep nodig is, zoals de horeca en bepaalde werkplekken in zorg en onderwijs, geldt de zeepdispenser met een sensor bediening als een van de belangrijkste innovaties. Zodra u een hand eronder houdt of juist voor de sensor, komt er een gemiddelde dosis handzeep uit. Door uw vingers binnen de reikwijdte van de sensor te bewegen, gaat er automatisch een signaal naar het reservoir dat er een zeepdosis nodig is. U vermijdt hiermee dus gegarandeerd de bacteriën waarmee u in aanraking kan komen bij het alom bekende handpompje.

Zeepdispensers van Aquarius

De zeepdispensers van Aquarius zijn ontwikkeld onder het dak van het bekende merk Kimberly-Clark Professional. Het verschil is dat bij alle producten van Aquarius wordt gewerkt met de allerhoogste standaard op het gebied van hygiëne. Aquarius staat bekend om zijn vuil- en stof afwerende producten, dus zonder kieren of andere openingen waar bacteriën en andere ongewenste zaken kunnen gaan achter zitten. Ook heeft Aquarius een zelf ontwikkeld systeem waarbij de dispenser wordt behoed voor het invoeren van een te grote lading.

Door middel van een ringconstructie aan de buitenzijde van de zeepdispenser kunt u deze mooi laten combineren met de inrichting van bijvoorbeeld uw sanitaire ruimte of de grootkeuken. Ook bestaan er diverse maten, met in het bijzonder de veelgevraagde kleine formaten. Vanwege duurzaamheid en milieubewust produceren gebruikt dit merk zo min mogelijk plastic voor zowel de zeepdispenser als voor het verpakkingsmateriaal.

Zeepdispensers van Kimberly-Clark

Wie kent ze niet, de zeepdispensers van Kimberly-Clark Professional? Dit merk is al zo’n anderhalve eeuw een grote bekende naam in de wereld van professionele schoonmaak en hygiëne. Bij onze webshop heeft u de keuze uit alle populaire types zeepdispensers van Kimberly-Clark Professional. De zeepdispensers voldoen altijd aan de drie standaardvoorwaarden ´weinig onderhoud, mooi design en hoge capaciteit´.

Doordat Kimberly-Clark de gebruikers zelf heeft laten meebepalen aan het ontwikkelen en innoveren van deze zeepdispensers, kunnen we stellen dat u hiermee écht uit de voeten kunt in bijvoorbeeld de horeca of op uw toiletten. Met dit merk heeft u immers echt het gevoel dat uw professionele wensen worden begrepen.  

Duurzaamheid, milieu en lage afvalkosten zijn een rode draad in de producten van KC. Ze willen graag een gezondere, veiliger en productievere werkvloer creëren, van ontwerp en productie tot het distributieketen en de uiteindelijke afvalstroom.

In onze webshop ruime keus zeepdispensers met lage prijs

Of het nou bestemd is voor een ziekenhuis, kinderdagverblijf, basisschool of de hierboven al veel genoemde horeca: elke professional treft in deze webwinkel de zeepdispenser naar wens. Op onze bestelpagina´s ziet u aantrekkelijke kwantumkortingen. Dus overweegt of u een grotere hoeveelheid wil bestellen, door bijvoorbeeld orders te plaatsen in afgeronde getallen als 5, 10 of 15, dan ontvangt u een groot prijsvoordeel!