Vikan werkborstels in HACCP kleuren

Vikan werkborstels

De Vikan werkborstels worden gekenmerkt door een perfecte kwaliteit en zijn uitermate geschikt voor het gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie en andere hygiëne kritische gebieden. De verschillende borstelharen zoals hard, medium en zacht zorgen ervoor dat er voor iedere situatie een passende werkborstel te verkrijgen is. Een van de grotere voordelen van de Vikan werkborstels is dat de borstelharen op een innovatieve wijze vast gezet zijn in het borstelblok. Dit geeft de gebruiker een extra waarborg dat de werkborstel zijn haren tijdens het reinigen niet kwijtraakt. Daarnaast beschikken de werkborstels over het FDA en Glass&Fork keurmerk en zijn hierdoor geschikt om gebruikt te worden in de voedingsmiddelenindustrie en dus ideaal voor hygiëne kritische zones.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle werkborstels

Toont alle 9 resultaten

Sorteer op

Vikan werkborstels in HACCP kleuren

De Vikan werkborstels zijn leverbaar in 9 kleuren. Op deze wijze is het op een gemakkelijke manier mogelijk om de werkborstels op te nemen in uw kleurcoderingsprotocol. U kunt hiermee voorkomen dat borstels gaan rouleren tussen diverse afdelingen of hygiëne kritische zones. Door deze kleurcoderingstactiek te gebruiken bevordert u de hygiëne binnen uw organisatie en reduceert u het risico kruisbesmettingen. Natuurlijk is het mogelijk om deze werkborstels in dezelfde kleuren te bestellen als de overige vloertrekkersstelen en bezems. Op deze manier creëert u eenheid op uw afdeling en komt het kleurcoderingsconcept perfect tot zijn recht.

Ophangsystemen voor Vikan werkborstels

Als u van deze borstels de hygiënische aspecten ten volle wilt benutten is het van belang dat u de werkborstels ook hygiënisch opruimt. Om de hygiëne te garanderen is het belangrijk dat borstels niet in kasten of op de andere vervuilde objecten komen te liggen. Om hier een oplossen voor te creëren heeft Vikan speciaal ophangsystemen voor werkborstels ontworpen zodat u uw werkborstels netjes en hygiënisch kunt opruimen. Tevens zorgt een goede manier van opbergen voor een langere levensduur. En u heeft hierdoor de werkborstels altijd bij de hand, daarnaast wordt u personeel gemotiveerd om de borstels vaker te gebruiken. Ook dit komt de hygiëne binnen uw onderneming ten goede.