Handig: opbergzak voor uw schoonmaakkar

Nog meer rendement uit uw schoonmaakkar? Maak uw trolley compleet met een multifunctionele Vikan opbergzak. 

Hygiënesupply is al jaren de leverancier voor de schoonmaakprofessional. Onder meer met de producten van Vikan, een toonaangevende fabrikant van hygiënische schoonmaakartikelen uit Denemarken. De Vikan opbergzak is weer zo’n voorbeeld van een waardevol accessoire voor de schoonmaakbranche.

Filteren
Sorteren op
Alle opbergzakken en houders

Toont alle 2 resultaten

Sorteer op

Vikan opbergzak: veelzijdig inzetbaar

Met een Vikan opbergzak voor de schoonmaakkar is het nog fijner werken met uw schoonmaaktrolley. De opbergzak wordt met een speciale beugel bevestigd (zie hieronder) aan de schoonmaakwagen. De Vikan opbergzak voor een schoonmaaktrolley is gemaakt van sterke en duurzame synthetische kunststof, waarbij de binnenzijde is voorzien van een waterdichte beschermlaag.

Deze opbergzak voor de schoonmaakwagen is op verschillende manieren te gebruiken. Een Vikan opbergzak voor schoonmaakwagen biedt extra ruimte voor het opbergen van voorraden (producten, wasgoed, beddengoed, enz.), maar is ook te gebruiken als afvalbak na het plaatsen van een (plastic) afvalzak.

Vikan opbergzakken: de voordelen

Een Vikan opbergzak voor een schoonmaaktrolley is een slimme uitbreiding voor de standaard schoonmaakkar. Naast de voordelen tijdens het schoonmaakwerk, draagt deze accessoire bij aan de efficiency tijdens de schoonmaakopdrachten.

De schoonmaakprofessional hoeft met een opbergzak aan de schoonmaakkar geen losse zakken of goederen meer mee te slepen en kan zich sneller, veiliger en gemakkelijker verplaatsen van de ene ruimte naar de andere ruimte. De opbergzak aan de schoonmaakkar draagt ook bij aan goede arbeidsomstandigheden en werkplezier, want alle benodigdheden rollen nu letterlijk met de schoonmaakkracht mee.

Vikan opbergzakken: slim bevestigen

Voor het bevestigen van de Vikan opbergzak is door de Deense fabrikant een speciale houder ontwikkeld. De Vikan houder voor opbergzak is robuust en gemaakt van lichtgewicht metaal. Het slimme ontwerp heeft drie functies: het omklemt de bovenzijde van opbergzak, begeleidt de Vikan opbergzak langs de zijden en geeft ook steun aan de bodem.

Deze Vikan houder kan worden geschroefd of opgehangen aan de schoonmaaktrolley. De Vikan opbergzak voor compacte schoonmaaktrolley is plug-and-play voor de Vikan COMPACT trolley. De houder kan natuurlijk ook eenvoudig worden gemonteerd aan andere Vikan schoonmaaktrolleys of aan schoonmaakwagens van andere merken.

Meer weten over Vikan opbergzakken?

Alle Vikan opbergzakken zijn direct en snel te bestellen in onze webshop. Wilt u meer weten over deze Vikan producten? Bel ons dan op 0345 725 725 of stuur een mail naar info@hygienesupply.nl.