Waterslangen van Vikan online kopen

In sectoren als zorg, horeca, levensmiddelen en de industrie wordt veel gewerkt met waterslangen, luchtslangen, chemieslangen, voedselslangen, agrarische slangen en natuurlijk alle denkbare benodigdheden als slangkoppelingen, koppelstukken, verloopstukken, slangklemmen voor wandbevestiging, enzovoorts. In deze webwinkel voor de professional op het gebied van schoonmaak, onderhoud, reiniging en hygiëne richten wij ons op waterslangen voor de doorvoer van water. Voor bijvoorbeeld farmaceutische, (petro)chemische en brandweerslangen verwijzen we u naar collega’s.

In feite kan u bij ons terecht voor advies, informatie en het kopen of bestellen van waterslangen voor toepassingen met een onderscheid tussen koudwater en heetwater. Feit is altijd dat de slangen vaak het uiterlijk hebben van uw tuinslang, maar dan uiteraard met geheel andere kwaliteitseisen aan het materiaal vanwege de industriële toepassingen of de normen die de wetgever stelt vanwege de sector of de goederen waarmee u werkt. Hier leest u nuttige informatie over het gebruik van de juiste slang voor water.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle slangensets

Toont alle 17 resultaten

Sorteer op

Waarom hebben de waterslangen van Vikan de beste kwaliteit?

Wij werken en leveren graag slangen voor de doorvoer van water van marktleider Vikan. Hieronder treft u de voordelen van de slangen van dit Deense merk voor artikelen voor reiniging, onderhoud en schoonmaak:

1. De Vikan waterslangen uit ons assortiment zijn goedgekeurd voor de food industry door de gezaghebbende Amerikaanse FDA en daarmee tevens voedselgeschikt binnen de EU.

2. Bijna elke waterslang heeft standaard twee vaste snelkoppelingen en één aansluiting voor de kraan.

3. Ze zijn bestand tegen UV-straling en alle weersomstandigheden

4. Na productie uitvoerig getest voordat de slang bij de afnemer komt

5. Knikbestendig, van blijvend vaste vorm en uitwendig gegarandeerd slijtvast, eenvoudig hanteerbaar, zelfs bij zeer lage temperatuur.

6. Alle slangen kennen een maximale lengterek en een minimaal drukverlies, want zoals de schoonmaakprofessional bekend zal zijn: niets is aan het toeval overgelaten bij Vikan.

Mocht u nog twijfelen over de heetwater en koudwater toepassingen van slangen, lees dan ons nuttige blog hierover.

Flexibele slangen van Vikan online kopen?

In onze webwinkel treft u twee soorten flexibele slangen, van 10 meter en 15 meter. De eigenschappen van deze flexibele slangen zijn:

– Transparant.

– Gewapende waterslang van PVC met versteviging van polyester.

– Ze bevatten twee vaste 0701 snelkoppelingen en een 0700 koppeling voor op de kraan.

– Maximale belasting: 40 graden Celsius en 6 Bar.

– Geschikt als koudwaterslang, voor de doorvoer van industrieel koelwater of het koel houden van bepaalde machinale processen in fabrieken of voor de koeling bij spuitgietprocessen.

 Heetwaterslangen van Vikan online kopen?

In deze webshop treft u Vikan heetwaterslangen in de lengte van 10, 15 en 20 meter. De eigenschappen zijn:

–          Blauw met een witte binnenkant

–          Gewapende waterslang van PVC met versteviging van polyester.

–          Ze bevatten twee vaste 0701 snelkoppelingen en een 0700 koppeling voor op de kraan.

–          Maximale belasting: 70 graden Celsius en 20 Bar.

 

Uitvoerslang van Vikan online kopen?

De uitvoerslang wordt vaak verward met een afvoerslang, wat een slang is die iedereen wel kent van de wasmachine, bestemd om overtollig productiewater te lopen. Bij een uitvoerslang gaat het echter om een slang om te bevestigen aan een waterdoorlaatbare steel. Hiermee kan het water worden opgevangen dat met een condenstrekker wordt weggenomen. In onze collectie treft u één exemplaar met de veelgevraagde ½ “ snelkoppeling. Deze is te bevestigen op de Vikan steel 2991 of de 2973Q.

Slangkoppelingen van Vikan online kopen?

De juiste koppelingen, de juiste slangkoppelingen, koppelstukken en verloopstukken voor alle gangbare waterslangen van zowel de merken Vikan als Gardena vindt u in het assortiment van onze webshop. Uw ruime keuze bestaat uit:

–          Nippel met ½ “buitendraad voor pistool in maat 0711

–          Terugvloeibeveiliging

–          Snelkoppeling met buitendraad

–          Kronkelstop

–          Koppelstuk met twee nippels om twee slangen te koppelen

–          Snelkoppeling met waterstop

–          ½ “ snelkoppeling met ¾ slangpilaar

–          ¾ “ snelkoppeling met slangpilaar

–          ½ “ snelkoppeling met slangpilaar

–          ½ “ kraanaansluiting

–          Naast de producten van Vikan kunt u in deze online winkel ook een Gardena adapter vinden.

Een offerte, indicatie prijs of andere vragen over Vikan waterslangen of slangkoppelingen?

Voor vragen, advies of informatie over Vikan waterslangen, slangkoppelingen of andere zaken voor schoonmaakprofessionals in de zorg, voedselsector, industrie of zorg kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice of verkoopadviseurs. Zij staan u graag te woord via e-mail, telefoon of komen op verzoek bij u langs om ter plekke gericht advies te geven.