Grote Vikan emmers en deksel

Grote emmers van Vikan      

Vikan is een gerenommeerd merk binnen de voedingsmiddelenindustrie. Hygiëne en gebruiksvriendelijkheid staan voorop. En dat is te merken! Naast emmers van 6 liter, verkopen we bij Hygiënesupply ook emmers van 12 en 20 liter. Deze noemen we ‘grote emmers’. Wat maakt het unieke design van Vikan zo speciaal? Wat zijn de eigenschappen van de grote emmers van Vikan? Hoe zijn de emmers te gebruiken? En hoe dragen de Vikan grote emmers bij aan de voedselveiligheid in de voedingsmiddelenindustrie? Deze vragen worden hieronder beantwoord.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle grote emmers

Toont alle 12 resultaten

Sorteer op

Het unieke design van Vikan

De grote emmers van Vikan bevatten ultra hygiënische eigenschappen. Zo zijn de gekleurde grote emmers van Vikan niet alleen afsluitbaar met een deksel, maar hebben ze ook een vlakke achterkant zodat ze simpel en eenvoudig opgehangen kunnen worden. De speciale ophangsystemen voor deze emmers vind je ook in ons assortiment. De gekleurde emmers zijn allemaal uitgevoerd met een maatverdeling in zowel liters als gallons. De speciaal ontwikkelde schenktuit zorgt ervoor dat men kan gieten zonder te spetteren.

Grote maten emmers         

Als we het hebben over grote maten emmers van Vikan, hebben we het over emmers met een inhoud van 12 liter en 20 liter. Ideaal voor het maken van een dweilsop of het opslaan van afval of voedingsmiddelen. Deze Vikan emmers bieden een ruime opslag, ze fungeren zelfs als grote afvalemmer! De emmers beschikken over een verstevigde bodem, dus je hoeft niet bang te zijn dat de bodem doorzakt bij het vullen van de emmer met vloeibare of vaste ingrediënten, water of afval. Ook de handvatten zijn sterk. Er zitten twee handvatten aan de zijkant en het standaard hengsel kan bij een emmer niet ontbreken. Naast de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid, dragen de grote emmers van Vikan ook bij aan de veiligheid en netheid van de werkplek: de emmers zijn stapelbaar.

Vikan emmers zijn opgebouwd uit FDA & HACCP gecertificeerde grondstoffen     

Voedselveiligheid staat voorop in de voedingsmiddelenindustrie. De kwaliteit van de producten wordt getest, het bereiden van de ingrediënten wordt onder de loep genomen en de opslag van voedingsmiddelen wordt gecheckt. Als je met die drie aspecten goed scoort, is de voedselveiligheid gewaarborgd. Hygiënesupply helpt onder andere grootkeukens, horecagelegenheden en de voedingsmiddelenindustrie graag een beetje door het aanbieden van de emmers van Vikan. Deze emmers zijn gemaakt van polypropyleen in combinatie met RVS en ze zijn te verkrijgen in 9 kleuren. Die 9 kleuren passen in het kleurcoderingssysteem dat wordt toegepast binnen de HACCP. De emmers hebben allemaal een FDA keurmerk en het glass&fork keurmerk.

Hang grote emmers op en creëer hiermee orde en netheid   

Tegenwoordig is hygiënisch werken niet het enige aspect waaraan producten moeten voldoen. Veiligheid, orde & netheid zijn tegenwoordig ook erg belangrijk in de bedrijfsvoering. Door de emmers eenvoudig op te hangen in een rvs ophangsysteem voor emmers zorg je ervoor dat de emmers een vaste plek krijgen en niet rond gaan slingeren. Als de emmers op de kop opgehangen worden, drogen de emmers sneller na de reiniging van de emmer zelf. Hiermee voorkom je dat een natte emmer eventueel een voedingsbron word voor ongewenste micro-organismen.