Diverse soorten steelborstels

Vikan herbergt in haar productassortiment een brede reeks aan steelborstels. Het woord verraadt het al, steelborstels zijn borstels die zijn aan te sluiten op een steel of telescoopsteel. Aluminium telescoopstelen zijn in diverse lengtes verkrijgbaar. Van korte, tot lange met een steellengte van 6 meter. Hierdoor wordt de range van de borstel een stuk groter en kunt u vaak vervuiling op hoogte vanaf de grond reinigen. Een ander voordeel is dat u met een steelborstel over het algemeen veel meer kracht kunt uitoefenen en daardoor ook veel harder kunt schrobben dan dat u de borstel in uw hand heeft. Ook alle steelborstels van Vikan voldoen aan de eisen die gesteld worden voor schoonmaakmaterialen die gebruikt mogen worden in de voedingsmiddelenindustrie. Dit is tevens aantoonbaar met een declaration of compliance. Daarnaast zal het u niet verbazen dat ook alle steelborstels leverbaar zijn in meerdere kleuren. Ook de steelborstels zijn dus te gebruiken in een kleurcoderingsprogramma.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle steelborstels

Resultaat 1–24 van de 30 resultaten wordt getoond

Sorteer op

Waar worden steelborstels voor gebruikt?

Tegenwoordig zien we een grote toename in de veiligheidsregels die gelden in voedingsmiddelenfabrieken. In veel foodbedrijven is het gebruik van een ladder al niet meer toegestaan. Een steelborstel gekoppeld aan een lange steel of een telescoopsteel kan dit probleem voor een groot gedeelte oplossen. U blijft zelf op de grond staan, stelt de telescoopsteel in op de juiste hoogte en de schoonmaakklus kan beginnen. Telescoopstelen zijn in diverse lengtes verkrijgbaar. Van korte, tot lange met een steellengte van 6 meter. Bij veel voedselproducerende bedrijven is dit tegenwoordig de norm. Een ladder of trap wordt vaak gezien als een te risicovolle operatie en wordt er dus gekozen voor het gebruik van steelborstels. Steelborstels hebben dus een positief effect op de veiligheid op de werkvloer.

Wilt u meer weten over steelborstels? Neem dan gerust contact met ons op

Ondanks dat we altijd zo compleet mogelijk proberen te zijn in het verschaffen van informatie, kan het voorkomen dat we een bepaald onderwerp of bepaalde vraag hier niet benoemd hebben. Natuurlijk willen we ook graag deze informatie met u delen. Mocht u vragen hebben omtrent het gebruik van steelborstel of heeft u een andere hygiëne gerelateerde vraag? Schroom niet om contact met ons op te nemen via info@hygienesupply.nl of 0345-724900. Onze adviseurs staan altijd vrijblijvend voor u klaar. Zij zullen proberen proactief met u mee te denken om gezamenlijk tot de oplossing van een reinigingsprobleem of vraag te komen.